|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
regulacja brwi u meżczyzny
hej
![]() chcialam zapytac czy sa jakies kanony wg ktorych reguluje sie brwi u mezczyzny?? u kobiety wiem jak to dziala. a u facetow?? czekam na pomoc ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: regulacja brwi u meżczyzny
hm... chyba nie ma specjalnych kanonow
z reszta po co facetom regulowac brwi?! zazwyczaj ich naturalny ksztalt mezczyznom najbardziej odpowiadaja... (nie mowie o takich co sie lacza nad nosem- wtedy to owszem trzeba wyregulowac)
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma mody na brwi.
Kazdy musi je wyregulowac tak,aby pasowaly do jego twarzy. Moj Maz reguluje brwi przy kazdej wizycie u fryzjera i nie jest to maksymalne wyrywanie,a jedynie usuniecie kilku wloskow wlasnie nad nosem i przy koncach,aby unosily sie troche do gory. Ale moim zdaniem jest to tylko jego niepotrzebne "widzimisie". |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie znam, ale uważam że faceci nie mają potrzeby depilowania brwi.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moj kolega ma takie brwi jak K. Bosak i zgolil kiedys ta czesc zrastajaca sie na srodku- wygladal strasznie nienaturalnie. W ogole to do niego nie pasowalo. Wydaje mi sie, ze lepiej jak faceci nic sobie nie usuwaja :P
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
;/
D Edytowane przez Mysia_ Czas edycji: 2007-11-24 o 23:48 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Owłosienie u mezczyzn jest sexy? No moze na głowie albo ten paseczek pod pepkiem ( ), zarost (jak ktos ma ładny, ciemny) ale żadne inne! ale pachy juz tak) Oczywiście, tez bym nie chciala zeby facet z pasja metroseksualisty skubal sobie brwi na cieniutkie paseczki ale tak tragiczne zrośnięcie brwi na nosie, jak ma Bosak, az prosi sie o regulacje... Przeciez to wyglada oblesnie Jak by mu wlosy na plecach rosły albo z uszu czy nosa wylazily, to tez mialby sobie nie golic, bo kazde owlosienie u mezczyzny jest sexy? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Pytania dotyczące regulacji brwi zadajemy na forum 'Pytania do kosmetyczki'.
Przenoszę i pozdrawiam! |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
o ile mi wiadomo to żadnych "kanonów" dla facetów nie ma
jeżeli masz jakieś niesforne pojedyncze włoski, które rosną wyraźnie poza obrębem brwi czy masz zrośnięte brwi i ci to nie odpowiada to po prostu wyrwij te pojedyncze włoski które ci nie odpowiadają pęsetką przed lustrem. tak najprościej i skutecznie. w robienie cieńszych kresek szkoda się bawić bo będzie to wyglądać u faceta nienaturalnie. raz na jakieś 2 tygodnie powiedzmy powtarzasz ten zabieg i jest fajnie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A są tacy, co regulują
. Znam osobiście!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
są! ja reguluję sobie! podoba mis ię to i nie mam krzaczastych brwi! i nawet to polubiłem już dziwnie już się czuję jak mi brwi odrastają i są duże
i co w tym dziwnego ze facet sobie reguluje brwi, przecież uważam ze my faceci tez musimy jakoś normalnie wyglądać
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Szanowne forumowiczki może któraś z was ma jakieś zdjęcie z brwiami w kształcie jaskółki bo chcę sobie takie zrobić bo mi się podobają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

)

Owłosienie u mezczyzn jest sexy? No moze na głowie albo ten paseczek pod pepkiem (
Jak by mu wlosy na plecach rosły albo z uszu czy nosa wylazily, to tez mialby sobie nie golic, bo kazde owlosienie u mezczyzny jest sexy?