|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o przeczytanie - do osób będących w ruchu pro-ana
Drogie dziewczyny!
Piszę do Was z prośbą o pomoc. Kilka lat temu byłam jedną z Was, byłam pro - ana, więc proszę, nie traktujcie mnie jak intruza ![]() Jestem studentką socjologii na Uniwersytecie Gdańskim, w tym roku piszę licencjat. Szukam dziewczyn z Trójmiasta, które będą chciały ze mną porozmawiać o Waszym świecie, zasadach, o Waszych emocjach, przyjaźni, waszym dążeniu do celu, do perfekcji, o Waszej zżytej ze sobą społeczności. Znam po części świat pro-any z punktu widzenia własnej historii. Chciałabym jednak porozmawiać z Wami, pokazać Wasz świat - Waszymi oczami, a nie oczami ludzi z zewnątrz, którzy go oceniają, nie mając pojęcia jak wygląda od środka, nie mając pojęcia co Wami kieruje i jakie są między Wami relacje. Chcę poznać Waszą perspektywę. Jeżeli są wśród Was dziewczyny, które miałyby ochotę spotkać się ze mną przy kawie i podzielić się swoimi emocjami, spostrzeżeniami, swoją historią, dążeniami, będę niezwykle wdzięczna i wysłucham Was z dużą empatią ![]() Być może ewentualnie któraś z Was nakierowałaby mnie na kogoś, kto chciałby ze mną porozmawiać i przyczynić się do powstania czegoś unikatowego? Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na jakikolwiek kontakt. Sylwia. ssylwuniaa4@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o przeczytanie - do osób będących w ruchu pro-ana
Jak ktoś tu jest z ruchu pro-ana to się raczej nie odzywa bo za takie posty jest wywalany (patrz:regulamin). Lepiej jakbyś poszukala na forach pro-ana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o przeczytanie - do osób będących w ruchu pro-ana
Dziękuję za radę.
Szukam właściwie wszędzie ![]() Dlatego też podałam swojego maile, aby zainteresowane osoby w razie potrzeby mogły się ze mną skontaktować osobiście. Ewentualnie może są tutaj jakieś osoby spoza Trójmiasta, ale z miejscowości, do których byłabym w stanie zorganizować dojazd? Np. Wejherowo, Reda, Nowy Dwór Gdański, Kościerzyna, Starogard Gdański, Grudziądz, Tczew, Malbork, Chojnice, Elbląg i tego typu pobliskie miasta, bądź miejscowości? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.