![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy sklep z ekologicznymi kosmetykami-Matique-pójdę z torbami:-)
Matique-KLIK
Sklep który ma w ofercie kosmetyki ekologiczne z certyfikatami,ma w ofercie kosmetyki takich firm jak: -Balm Balm,Madara,Lavera,Eco cosmetics,Sante,Essential Care,Dr Scheller,Ava eco,Organix Cosmetix itd...,olbrzymi wybór,zróznicowane ceny. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Złożyłam moje pierwsze zamówienie ok.2tyg. temu oczywiście już cieszę sie nowymi nabytkami jeszcze wszystkiego nie testowałam ale zakochałam sie w firmie Balm Balm zwłaszcza peeling z Kwiatu dzikiej malwy jest boski ![]() Serum do twarzy tej samej firmy jest tez super mimo że olejowe wchłania się całkowicie i jest świetną bazą do tworzenia własnych specyfików,ma super prosty skład. podpasował mi tez szampon Lavery z mleczkiem migdałowym,oczywiście bez SLS. Obsługa super no i dostałam dużo próbek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy sklep z ekologicznymi kosmetykami-Matique-pójdę z torbami:-)
Emi możemy sobie podać ręce
![]() ![]() moje zakupy to Bentley Organic Odżywka do wszystkich rodzajów włosów i mydełka GoodKaarma Mydło ekologiczne Rise & Shine i Dance of the Dakini ![]() jestem ciekawa tego produktu Madara Fluid tonujący do twarzy Moon Flower mogłaby to być fajna alternatywa dla proszków ![]() potwierdzam obsługa super ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja poprosiłam o próbkę tego kremiku tonującego Madary tylko w odcieniu Sun Flower,wymaziam się nim jutro to zdam relację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do grona fanek Matique
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kremik tonujący Madara Sun Flower jednak nie dla mnie ,będzie super dla posiadaczek niemalże idealnych lekko opalonych cer,delikatnie rozswietla i wyrównuje kolor,pięknie sie wchłania i jest leciutki,niestety ja potrzebuję chociaż lekkiego krycia,no ale to w koncu krem tonujący a nie fluid.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Następne zakupy zrobię u nich i zacznę właśnie od tej maseczki (o ile to o niej pisałaś). Oczywiście podzielę się wrażeniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ale cuda w tym sklepie
![]() może któraś z dziewczyn miała dezodorant z tego sklepu? zainteresowały mnie bardzo , ale nie miałam nigdy naturalnego deo i zastanawiam się czy one w ogóle działają? ![]()
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Sklep wizualnie ładny, ale chyba dosyć krótko działa.
Jak dla mnie mają trochę mały wybór kosmetyków, w sensie producentów dużo ale ich produktów to tylko kilka. Ja majątek wydaję natomiast w sklepie Kosmetyki Natury, polecam szczególnie bo mają darmową wysyłkę. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Z naturalnych deo polecam Ci Lavere albo Miessence. tutaj masz bardzo duży wybór. http://www.kosmetyki-natury.eu/Dla_P...3-default.html Powodzenia. Daj znać co kupiłaś i jak wrażenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dzięki za linka
![]() myślałam o tym różanym z lavery,ale jeszcze się zastanawiam ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Alu, dezodoranty naturalne nie działaja tak mocno jak chemiczne, z tym trzeba się liczyć, zwłaszcza np. w upały. Ja Ci polecam Sanoflore, Madarę albo Miessence. Lavera też jest ok, ale te poprzednie jednak u mnie lepiej sie sprawdziły. Co do Kosmetyków Natury, to sklep może i ok, ale wszystko to samo co w każdym innym sklepie z kosmetykami naturalnymi, niczym się jak dla mnie nie wyróżnia. Ja tam wolę mieć trochę większy wybór
![]() Edytowane przez tequilla78 Czas edycji: 2010-11-09 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem,że to nie to samo co antyperspirant ,w sumie nie mam z tym dużego problemu,więc myślałam,żeby na sezon jesienno -zimowy zrezygnować z antyperspirantów, bo w lecie nie wiem czy bym się odważyła ![]() sanflore ostatnio widziałam w aptece i się nad nim zastanawiałam,przeglądam strony sklepów i sama nie wiem na jaki się zdecydować,chyba za duży wybór ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Też się zastanawiam nad tymi dezodorantami. Ostatnio wszystkie antyperspiranty mnie podrażniają, tzn. swędzą mnie po nich pachy :-( Już sama nie wiem czego używać. Nigdy wcześniej nie miałam problemów z uczuleniem na cokolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja się zdecydowałam na dezodoranty eko, bo sie wystraszyłam tych strasznych historii o tym jak to antyperspiranty zatykaja pory i potem ludzie maja jakieś torbiele itp. Teraz jest z tym bardzo dobrze, ale w ostatnie lato kiedy były te upały przyznaję, że zdradziłam eko na rzeczFa, ale też nie antyperspirantu tylko dezodorantu takiego w różowym opakowaniu o przezroczystej konsystencji - ale to był tylko chwilowy skok w bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do cen to raczej wszystko maja w takich samych cenach, a wybór bardzo duży ale kwiestia co kto szuka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() I muszę przyznać - też jestem pod wrażeniem tego sklepu. Wszystko intuicyjne, we właściwym miejscu, szybko i łatwo - pokazało mi czas realizacji 1 dzień - zobaczymy czy są słowni ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Mi po zwykłych antyperspirantach robiły sie guzki pod pachami,od 2 lat używam anyperspirantu Dr,Nona ,jest super poza ceną i brudzeniem ubrań.Przy kolejnych zakupach w matique zaopatrze sie w jakiś antek pod paszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
oczywiście
![]() w sumie jak już piszę to nadmienię, że pierwszy test zaliczyli - jeszcze wczoraj dostałam informację, że paczka, "została przygotowana do wysyłki", a dziś przed 9 przyszedł kolejny mail, że "zamówienie zostało zrealizowane" czekam z niecierpliwością aż przyjdzie i przetestuję produkty na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
apropos kosmetyków Balm Balm - dla mieszkanek Warszawy, znalazłam je ostatnio w sklepie ekologicznym "Trawa" na Pl. Grzybowskim - ta maseczka z hibiskusa całkiem ładnie pachnie i jako peeling jest rzeczywiście bomba, buzia idealnie "oczyszczona" i jednocześnie czysta przyjemność, plus zaopatrzyłam się w mój KWC balsam dla dzieci Bam Balm, którego używa cała moje rodzina he he
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
No to już wszystko przetestowane! Maseczka super - ja stosuję ją tylko na strefę T, bo mam skórę mieszaną, a potem jako peeling na całą twarz. Nie podrażnia, sama przyjemność stosowania, a co do działania oczyszczającego to muszę trochę poużywać, żeby ocenić efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Krem tonujący Madara - szkoda, że nie można zobaczyć kolorów
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy któraś może się podzielić wrażeniami na temat mydełek goodkaarma z matique, mam zamiar się właśnie zaopatrzyć w nowe i zastanawiam się, które wybrać? macie jakieś typy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za link
![]() Swietny sklep, duzy wybor i marki, o ktorych do tej pory nie mialam pojecia. Juz sie zastanawiam czy nie zakupic kilku prezentow gwiazdkowych wlasnie tam ![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to chciałam powiedzieć, że kusicie mnie niemiłosiernie tym wątkiem, dziewczyny! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hej, piszcie co jeszcze kupujecie w matique!!! i opinie
![]() ja kupiłam piankę logony z miętą i ziemię wulkaniczną z paczulą również logony - opinie zamieściłam pod produktmi na matique. teraz zamówilam balsam do twarzy balm balm różany i z tej samej serii balsam do ust oraz tonik madary balansuący do cery mieszanej. już nie mogę się doczekać paczuszki ,ale w tym okresie to różnie bywa ;/ ja wypróbuję - zdam relację ![]()
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Też zastanawiałam się nad tą maseczką z hibiskusa, wasze opinie utwierdziły mnie w przekonaniu i zamówię. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś kremem na dzień, mam cerę niby mieszaną, ale wrażliwą na alkohol i skłonną do przesuszeń na całości. 29 lat. Może macie już jakieś doświadczenia z kremami z ich asortymentu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.