|
|||||||
| Notka |
|
| Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Morelowe tregginsy/legginsy
Zastanawiam się nad zakupem takich oto elastycznych spodni z kieszeniami z tyłu,imitujące spodnie, w kolorze soczystym morelowym
i doradzcie proszę,kupić nie kupić? Biję się z myślami,bo \"mam\" już z nimi \"tony\" stylizacji na myśli, do dżinsowej koszuli, do beżowego sweterka,do białej bokserki..Ale jednocześnie idzie jesień/zima, i nie wiem czy warto je teraz kupować...cena 59zł,niby nie dużo ,ale sama nie wiem... Żałuję strasznie że nie kupiłam ich wcześniej,ale dopiero nie dawno zauważyłam je w H&m, wcześniej były ruki i o wiele droższe, a te są elastyczne. Proszę o pomoc zdj.zapożyczoneZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Morelowe tregginsy/legginsy
bardzo ładne, tylko koniec lata, możesz je założyć 2 -3 razy i schowasz do szafy, wiec warto to przemyśleć i może kupić na lato w przyszłym roku coś równie ładnego.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Kupić
kto powiedział , że w zimie nie będą wyglądały dobrze, np. do sweterka i dłuższych butów ?
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym kupila, i nosila ze sweterkiem, albo marynarka ;d.
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a te na zdjeciu to są te H&m-owe? sa swietne! kupuj!
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
wh mnie są bardzo fajne
kupuj
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Są śliczne
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

i doradzcie proszę,kupić nie kupić? Biję się z myślami,bo \"mam\" już z nimi \"tony\" stylizacji na myśli, do dżinsowej koszuli, do beżowego sweterka,do białej bokserki..Ale jednocześnie idzie jesień/zima, i nie wiem czy warto je teraz kupować...cena 59zł,niby nie dużo ,ale sama nie wiem... Żałuję strasznie że nie kupiłam ich wcześniej,ale dopiero nie dawno zauważyłam je w H&m, wcześniej były ruki i o wiele droższe, a te są elastyczne. Proszę o pomoc