|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki film z TŻ ? :)
Witam. Jakie filmy najlepiej wspominacie oglądając wspólnie z TŻ ? Wiem, że dużo było postów o filmach, ale chciałabym obejrzeć taki film który mi się będzie podobał, a jego nie nudził. Jakiś ciekawy, może komedia, komedia romantyczna, horror? Jakie filmy nie podobały się Waszym partnerom?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki film z TŻ ? :)
To zależy od indywidualnych preferencji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z moim narzeczonym oglądamy bardzo dużo filmów, nawet zrobiłam sobie liste wszystkich które razem obejrzeliśmy :P Także mogę polecić kilka wartych uwagi:
The Help Burning Man Man on a ledge Hachiko a dog's story One day Odlot (bajka ale z przesłaniem ![]() Zaklęci w czasie Misery Jakby co mogę jeszcze inne polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja z moim TŻ oglądamy mnóstwo filmów
![]() ![]() Niezniszczalni Incepcja Shrek i inne tego typu bajki ![]() I że Cię nie opuszczę (the vow) Kapitan Ameryka i inne dzieła na podstawie komiksów Marvela Wyspa Prometeusz Dziedzictwo Bourna Pachnidło Piraci z Karaibów.. w ogóle filmy z Deppem ![]() Resident Evil Van Helsing Underworld ![]() mogę wymieniać w nieskończoność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Polecam stare horrory, straszne nie są, ale uśmiejecie się co nie miara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
co do śmiesznych horrorów to polecam Wzgórza mają oczy.... ostrzegam, totalne badziewie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale racja, wspomniany przez ciebie jest wyjątkowo zabawny, szczególnie logika postępowania bohaterów powala na kolana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem że chodziło o te daaaawne aczkolwiek pod kategorię "śmieszne horrory" podszedł mi Wzgórza mają oczy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Gang Olsena. nasze ulubione filmy
![]() po za tym to kino Allena bardzo lubimy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wszystko zależy od indywidualnych preferencji. Ja nie przepadam za komediami romantycznymi
![]() TŻ lubi sf, więc takie filmidła ogląda sam ![]() Fajnie się ogląda horrory i filmy do tego gatunku pretendujące ![]() - Dom w głębi lasu - "horror" na którym się uśmiałam - Inni - Sierociniec - The ring - Szepty - takie połączenie Sierocińca z Szóstym zmysłem. Średni - Egzorcyzmy Emily Rose Z innych: - Maczeta - parodia ![]() - Iluzjonista - Labirynt fauna - Gran Torino - Ostatni król Szkocji - Dom zły - Memento (...) My również urządzamy sobie wieczorki serialowe: - Teoria wielkiego podrywu ![]() - Jak poznałem waszą matkę - Dwóch i pół |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Volver i Karmel. Choć tam niemal samo kobiety występują
![]() Klasyka komedii z lat 70 i 80 zawsze mile widziana. Nigdy nikomu nie udało się mnie przekonać do SF. Fantasy, ale takie dobrze zrobione to chętnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Polecam film "Histeria. Romantyczna historia wibratora"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
skad my mamy wiedziec co twoj TZ bedzie chcial ogladac. ludzie :/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
'Labirynt Fauna'
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
9 i 1/2 tygodnia - mądry film (naprawdę) i raz, że wstęp do ciekawej dyskusji z TŻ (ile można się posunać w spełnianiu fantazji) a dwa że niezła inspiracja łóżkowa
![]() ![]() ![]() Ja z TŻ oglądamy wszystko jak leci. Oprócz horrorów bo one nie ogólnie sensu nie mają no chyba że trafi się jakiś dobry psychologiczny. Ostatnio oglądałam "Zakochany bez pamięci" - piękna historia. Ogólnie to z TŻ dobrze jest poogladać filmy a potem pogadać, jest temat do świetnego poznania poglądów drugiej osoby, czasami druga połówka może nieźle nas zaskoczyć, my także :yes: "Wzgórza mają oczy" oglądałam z przyjacielem. Ten film da się znieść tylko wraz z dużą ilością alkoholu i durnych komentarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Polecam obecne filmy w kinie: Mroczny Rycerz Powraca, Prometeusz.
Jeśli chcesz coś na kompie, to ostatnio z mężem oglądamy Millenium - wersję szwedzką. Amerykańska też była niezła, ale póki co dopiero 1 cz. a są 3 ![]() Co do komedii - Dyktator. Najbardziej "lajtowa" wersja filmów Ali G. ![]() NIE POLECAM KOMEDII ROMANTYCZNYCH!
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
My ogólnie lubimy horrory, filmy sensacyjne, thirrlery (nigdy nie potrafie tego napisać
![]() Wymieniac bym mogła tych filmów w nieskończonośc bo owego czasu nie złe z nas kinomaniaki były ale tak po częsci: Resident Evil (wszystkie części) Filmy z Jackie Chanem jakieś ryjące psyche np. Lilia 4ever, Z horrorów to praktycznie wszystko jak leci i jak nas zainteresuje to "paczymy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
"NIETYKALNI" mistrzostwo
![]() "7 dusz" "EDEN LAKE" mocny film, horror |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
"NIETYKALNI" mistrzostwo
![]() Zgadza się. Super film do obejrzenia z chłopakiem czy przyjaciółką. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
* Przypadek Harolda Ckricka
* Princesas * Jak w niebie (sa som i himmelen) * Kłopotliwy człowiek * Kumple Fajnie się tez ogląda seriale :P Gra o Tron, Breaking Bad i Dexter to nasi faworyci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Skad mamy wiedziec, co Twoj TZ lubi? swoja droga dla mnie dziwne, ze nie znasz jego preferencji.
![]() Ja z facetem mamy podobny gust, czyli glownie dramaty. ![]() Ostatnio ogladalismy wyspe skazancow, mechaniczna pomarancze, fight club, roze, prestiz, nietykalni. Ogolnie staramy sie tez nadrabiac klasyki. Jedna jedyna komendie obejrzelismy: to wlasnie milosc i naprawde nam sie spodobala. ![]() Czasami tez obejrzymu jakies dobre sf, czy thriller lub wybierzemy na glupkowaty film do kina typu Madagaskar 3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.