|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
teoretycznie wszystko ok ale w praktyce nie bardzo?
mam taki problem od abrdzo dawna wydaje mi sie ze jest cos nie tak poniewaz praktycznie caly czas mam jakas wydzieline z pochwy i jest jej raz wiecej raz mniej nie towarzyszy temu zadne pieczenie a zapach jakis delikatny jest w sumie w rozne dni jest rozny, bylam u ginekologa, gdy bylam pierwszy raz okazalo sie ze mam cos na jajniku ale lekarz nie widzial potrzeby leczenia, pozniej lekarz sie zmienil i gdy pytalam go czemu ciagle sa te uplawy stwierdzil ze to normalne i podczas badania nic nie mowil o jajniku, pozniej zrobilam usg dopochwowe zeby sie upewnic i dziwnie dlugo obserwowal jeden jajnik ale stwierdzil ze wszystko jest w porzadku, teraz jeszcze w polowie cylku zdazaja mi sie plamienia, niestety lekarze w mojej okolicy nie maja zbyt dobrej opinii a ja ciagle robie cytologie i inne badania gdzie lekarz na odczep sie mowi ze wszystko ok, skoro jest ok to czemu mam czaly czas uplawy? przeciez jest to dyskomfort straszny... jak ma dojsc do zblizenia z chlopakiem jak ciagle mam wkladke i zadnej spontanicznosci bo te uplawy po prostu podczas zwyklej zabawy moga mu sie "przyczepic" do reki, nawet nocujac u chlopaka jak mam ozstawic bielizne do prania skoro od tych uplawow zostaja na niej slady... juz nie wiem co robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: teoretycznie wszystko ok ale w praktyce nie bardzo?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak na mój gust to masz zwyczajnie OBFITY ŚLUZ i robisz z tego wielkie halo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- jest to dla mnie bardzo dyskomfortowe wiec moze dlatego robie takie halo?? zwlaszcza ze wyczytalam troche na internecie ze problem z jajnikami moze wlasnie w taki sposob sie objawiac. A w sprawach lozkowych nie przeszkadza Ci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niby czemu ma PRZESZKADZAĆ? To właśnie ułatwia wiele rzeczy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To nie są upławy a normalny śluz, który zmienia się w zależności od fazy cyklu. I skoro lekarz mówi, że jest wszystko w porządku tzn, że wszystko jest w porządku ( nie wiem po czym wnosisz, że mówi to na odczep się? Bo nie potwierdza Twoich obaw w kwestii problemów z jajnikami?)
Obfity śluz w kwestii łóżkowej nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Musisz się po prostu z tym pogodzić ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ale gr cytologiczna zawsze wychodzi II, dodatkowo ostatnio bardzo czesto moje uplawy sa bardziej brazowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zmień ginekologa
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tylko ze ten ginekolog przyjmuje nie tylko w mojej przychodni a inni lepszej opinii nie maja i ciezko znalesc gdzies dobrego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ale mogłabyś sprawdzić czy inny ginekolog również stwierdzi, że wszystko jest w porządku
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
w sumie masz racje:P tak wlasnie zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.