|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Saga o Ludziach Lodu- podoba się Wam?
Szukałam, ale znalazłam tylko książki do wymiany. Jeśli jednak jest już taki wątek, proszę o połączenie
![]() Czytałyście Sagę? Co Wam się podoba, a co nie? Jakie są Wasze ulubione tomy, bohaterki, bohaterzy? A miejsca? Wzruszyło Was coś szczególnie? Bałyście się czegoś? Ja mam kilka ulubionych tomów, m.in. Skrzydła Kruka itd. Bohaterki również i bohaterów sporo się znajdzie. Kocham Lipową Aleję. Bałam się czytając tom 'Dom w Eldafjord' , 'Skrzydła Kruka' , 'Przewoźnik' .
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Saga o Ludziach Lodu- podoba się Wam?
Jest już stary i dość długi wątek o Tengelu i spółce.
Proszę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=33221&page=15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja to uwielbiam,porywa wyobraźnię.
Przeczytałam wszystkie tomy,a także sagę o czarnoksiężniku. Lubię fantasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
witam, przeczytałam ale w tamtym roku, a Sagi o Czarnoksiężniku nie czytałam, tez tak ciekawe?
Wybierz mężczyznę, który będzie niszczył twoją szminkę, a nie tusz do rzęs. Zawsze trzeba działać, źle czy dobrze, okaże się później, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania, czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.