nie sprawiam mu przyjemnosci - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 08:56   #1
kkkaja_007
Przyczajenie

nie sprawiam mu przyjemnosci

Witajcie jestem tutaj nowa wiec liczę na waszą wyrozumiałość. Chciałabym się poradzić, poznać obiektywne zdanie osób bardziej doświadczonych ode mnie;/ Od ok 2 lat jestem razem ze swoim chłopakiem, który jest 4 lata starszy, jego przeszłość była bogata w kontakty z innymi dziewczynami ja natomiast mam 19 lat i nigdy nie miałam żadnych partnerów seksualnych. Myślę, że nasz związek opiera się na wzajemnym uczuciu, a właściwie jestem tego pewna, od jakiegoś czasu zbliżyliśmy się do siebie, a mianowicie nie jest nam obcy seks oralny, pettinig, na inny nie jestem gotowa. Mój "problem" jeżeli można tak to nazwać polega na tym, że wydaje mi się ze nie sprawiam przyjemności mojemu facetowi, on mi tak nigdy nie powiedział ja jednak widzę, że podczas naszych zbliżeń nie szczytuje w przeciwieństwie do mnie, gdyż czasem mi się to zdarza. Na początku się tym nie przejmowałam ale teraz cały czas mnie to trapi, nie wiem co mam już o tym wszystkim myśleć bo to już trochę trwa. Zaczynam sobie zarzucać jakieś błędy, później staram się je poprawiać ale nie daje to żadnego rezultatu. Jak to u was wyglądało?
kkkaja_007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 09:57   #2
spritfire
Rozeznanie

Dot.: nie sprawiam mu przyjemnosci

zapytaj sie go po prostu co lubi i jak masz to robić, nie wyślemy Ci gotowej recepty na to jak sprawić przyjemność Twojemu TŻ. Każdy człowiek lubi co innego.
spritfire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 15:35   #3
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Może największą przyjemnośc sprawia mu po prostu sama penetracja, seks oralny mu nie wystarczą do tego by osiągnąć orgazm. Ja bym go zapytała wprost jak lubi być pieszczony, niech Ci powie, pokaże, coś zasugeruje. Może podczas seksu oralnego jesteś zbyt delikatna/ wolna albo robisz to zbyt "zachłannie" ?
Pamiętam, że ja kiedyś specjalnie po to włączyłam sobie film (wiadomo jaki) chciałam zobaczyć jak to się robi prawidłowo żeby sprawić później przyjemnosc mojemu facetowi, poza tym łatwo poznać po jego reakcji co mu się podoba a co nie więc obserwuj go w tym czasie kiedy go pieścisz, z czasem powinno być co raz lepiej

Poza tym problem może też być z nim, nie z Tobą Często używki, alkohol, narkotyki powodują że nie można osiągnąć orgazmu
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 16:57   #4
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
Może największą przyjemnośc sprawia mu po prostu sama penetracja, seks oralny mu nie wystarczą do tego by osiągnąć orgazm. Ja bym go zapytała wprost jak lubi być pieszczony, niech Ci powie, pokaże, coś zasugeruje. Może podczas seksu oralnego jesteś zbyt delikatna/ wolna albo robisz to zbyt "zachłannie" ?
Pamiętam, że ja kiedyś specjalnie po to włączyłam sobie film (wiadomo jaki) chciałam zobaczyć jak to się robi prawidłowo żeby sprawić później przyjemnosc mojemu facetowi, poza tym łatwo poznać po jego reakcji co mu się podoba a co nie więc obserwuj go w tym czasie kiedy go pieścisz, z czasem powinno być co raz lepiej

Poza tym problem może też być z nim, nie z Tobą Często używki, alkohol, narkotyki powodują że nie można osiągnąć orgazmu
Amen

A poza tym - rozmowa. Dobrze się nauczyć już od początku związku rozmawiać o seksie, bo ten temat nie zniknie aż do emerytury (jeśli nie dalej). A jak facetowi coś faktycznie "doskwiera" to nie omieszka tego z siebie wyrzucić (chyba, że z natury jest skryty). Spróbuj coś wybadać.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości