|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nie sprawiam mu przyjemnosci
Witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: nie sprawiam mu przyjemnosci
zapytaj sie go po prostu co lubi i jak masz to robić, nie wyślemy Ci gotowej recepty na to jak sprawić przyjemność Twojemu TŻ. Każdy człowiek lubi co innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Może największą przyjemnośc sprawia mu po prostu sama penetracja, seks oralny mu nie wystarczą do tego by osiągnąć orgazm. Ja bym go zapytała wprost jak lubi być pieszczony, niech Ci powie, pokaże, coś zasugeruje. Może podczas seksu oralnego jesteś zbyt delikatna/ wolna albo robisz to zbyt "zachłannie" ?
Pamiętam, że ja kiedyś specjalnie po to włączyłam sobie film (wiadomo jaki) chciałam zobaczyć jak to się robi prawidłowo żeby sprawić później przyjemnosc mojemu facetowi, poza tym łatwo poznać po jego reakcji co mu się podoba a co nie więc obserwuj go w tym czasie kiedy go pieścisz, z czasem powinno być co raz lepiej ![]() Poza tym problem może też być z nim, nie z Tobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym - rozmowa. Dobrze się nauczyć już od początku związku rozmawiać o seksie, bo ten temat nie zniknie aż do emerytury (jeśli nie dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.