|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Bluzeczki szydelkowe i nie tylko!
Cześć Wam wszystkim. Jestem tu nowa i chciałabym poprosić Was jeżeli możecie prześlijcie mi jakieś ciekawe wzory na bluzeczki szydełkowe
moj mail: tinaja@o2.pl ! Nigdzie na żadnej stronie internetowej nie moge znalec zadnych wzorów. wzory na torebki też mogą być i na serwetki i na wszystko co z szydełkiem związane ! chciałam zrobić sobie taką letnia bluzeczkę ale nie mam zadnych wzorów bede wiecej pisac tych postów i może nawet zamieszczę swoje wzory szydełkowe ale jeżeli sie na was nie zawiodę |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bluzeczki szydelkowe i nie tylko!
witaj!
![]() proponuję abyś na początek zapoznała się z forum wystarczy wpisać w wyszukiwarce i już pokaże Ci się cała lista gdzie znajdziesz coś dla siebie.Powodzenia gdybyś jednak sobie nie poradziła to daj znać spróbuje pomóc inaczej. ![]() A jeśli masz jakieś swoje robótki to pochwal się z miła chęcią obejrzę i myślę,że pozostałe Wizażystki również
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę otworzyć podanego przez Ciebie linku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

moj mail: 

wystarczy wpisać w wyszukiwarce i już pokaże Ci się cała lista gdzie znajdziesz coś dla siebie.
KAROLCIA