![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień-DUŻO KOSMETYKÓW ....
nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2012-11-26 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień-DUŻO KOSMETYKÓW ....
cos u mnieza
19) Korektor zielony NYX, zużycie minimalne,
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1) Perfumowane mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY zużycie na zdjęciu
2) Balsam perfumowany PUUL AND BEAR, użyty skromnie dwa razy, 3) Balsam perfumowany BEYONCE HEAT THE RUSH - małe zużycie 4) Żel/krem pod prysznic o zapachu kawy YVES ROCHER, zużycie na zdjęciu 7) Chusteczki do higieny intymnej VENUS, nowe 8) Serum do rąk PRESTIGE z wyciągiem z Acai Berry, zużycie gdzieś ok. napisu do rąk, a serum, z jednej strony zamykanie jest urwane, cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi ale nic nie znalazłam może masz poza wątkiem coś z wish lub lakiery i odżywki do paznokci, cienie, itp
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Jeśli to będą kosmetyki które mi wpadną w oko to czemu nie, zapachy mi się pozmieniały szkoda żeby się u mnie starzały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się wszystkie lakiery, a co masz z pielęgnacji??
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- ok to oprócz tego gęstego lakieru to wszystkie -oriflame-krem peelingujący "gentle pelling cream" -beauty formulas - regenerująca morelowa maseczka peel-of -l'biotica-krem regenerujący do rzęs - calvin clein-eternity balsam perfumowany -ziaja pro- pelling z mikrogranulkami -nivea -ujędrniający balsam do ciała -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych -serum na zniszczone końcówki avon -Cien żel pod prysznic kremowy-tropikalny, i intensywnie nawilżający krem na noc z ginko-biloba-niemiecki "natuderm botanics" CZY TO KREM DO BUŹKI??? Mogłabyś mi jeszcze powiedzieć mniej więcej do jakie masz próbki ?? Pantene interesowałyby mnie I powiedz co z tych rzeczy przeze mnie wymienionych mogłabyś oddać za perfumki?? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- mnie zachęciły wszystkie kosmetyki i próbki do włosów (za resztę podziękuje) a jakie mają terminy?? To może : -beauty formulas - regenerująca morelowa maseczka peel-of - calvin clein-eternity balsam perfumowany -ziaja pro- pelling z mikrogranulkami -nivea -ujędrniający balsam do ciała -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych -serum na zniszczone końcówki avon -lakiery Tak byłoby najlepiej jakbyś wrzuciła zdj. Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-09-01 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
kochana chyba nic, kuferek oddalabym chetnie za cos co mi sie przyda, ale jutro na spokojnie przejrze Twoj watek.
podoba mi sie podklad Astor na pewno ale to malo wiec popatrze jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
chodziło mi o próbeczki że tylko te do włosów
![]() -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami 90% -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych 90% -beauty formulas - regenerująca morelowa maseczka peel-of - calvin clein-eternity balsam perfumowany -ziaja pro- pelling z mikrogranulkami -nivea -ujędrniający balsam do ciała -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych -serum na zniszczone końcówki avon -lakiery Na tych najbardziej zależałoby mi może dobierzesz coś jeszcze, zajrzyj do czerwcowego może jakiś ciuszek wpadnie Ci w oko ok to może w takim razie tak Ci spasuję : próbki do włosów -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami 90% -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych 90% -beauty formulas - regenerująca morelowa maseczka peel-of -ziaja pro- pelling z mikrogranulkami -dove odżywka z super lekkimi odżywczymi olejkami -dove odżywka odbudowująca włosy do farbowanych -serum na zniszczone końcówki avon -lakiery Poza wątkiem mam np krem do depilacji jakby Cię interesował to mogę dorzucić Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-09-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
źle napisałam tak, tak wiem że są dwie tylko
![]() używam dove odżywek i z chęcią wypróbowałabym tej z olejkami może znajdziesz coś u mnie jeszcze co by Cię bardziej przekonało ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- to może chociaż jakąś odlewkę chętnie wypróbowałabym jej ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- zmierzyłam centymetrem, perfum powinno być ok. 11,8cm a teraz są do ok. 7,7cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
3) Balsam perfumowany BEYONCE HEAT THE RUSH - małe zużycie
4) Żel/krem pod prysznic o zapachu kawy YVES ROCHER, zużycie na zdjęciu 1) Perfumowane mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY zużycie na zdjęciu za: effeclar-e i delikatny róż do policzków ? dorzucę jeszcze jakieś gratisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co przemyślałam to i może na taką wymiankę się zgodzisz to co na zdjęciach (tylko bez lakierów moje paznokcie są tak beznadziejne że takimi już nawet lekko gumowymi nie dam rady malować) a zamiast nich to może:
14)L’OREAL odżywka do włosów farbowanych 75ml,nowa 15) Pelling enzymatyczny BIOCHEMIA URODY-ćwierć opakowania +/- i np nyx ??? co ty na to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
tak, 30 ml
![]() 4) Żel/krem pod prysznic o zapachu kawy YVES ROCHER, zużycie na zdjęciu i do tego bym chciała np. jakiś balsam na wykończeniu albocoś drobnego.. 3) Balsam perfumowany BEYONCE HEAT THE RUSH - małe zużycie -jaka pojemnosc poczatkowa ? a ty co jestes w stanie mi oddać za effa. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Za perfumy niestety nie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, ale daj znać jak będziesz miała dokładkę.
![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
czy cos u mnie za Kredka do oczu L’oreal, odcień Jet Black, starte napisy, nie pamiętam czy ostrzyłam,
odzywka l'oreal 20) Rimmel cień do powiek, małe zużycie, porysowane pudełeczko, 21)Podkład Astor Age Vitality , odcień 100, NOWY tylko sprawdzony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie jedynie korektor NYX
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36240191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.