|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
To czas na odchudzanie :) Tym razem udane.
Cześć. Może jak zacznę opisywać co jem i o której godzinie to lepiej mi pójdzie to odchudzanie. Nigdy jeszcze nie doszłam do tej wagi, do której chciałam. Mam nadzieję, że czasem coś napiszecie, żeby mnie wspierać.
Zaczęłam już w sumie dzisiaj rano. Moja dieta oparta jest głównie na składnikach z South Beach (przynajmniej nie muszę się trzymać konkretnego jadłospisu ![]() Ważę 64,9 kg. Mam nadzieję zejść do 55 kg. Tak sobie wymarzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: To czas na odchudzanie :) Tym razem udane.
witam ja tej diety nie stosuje ale tez jestem na diecie tyle ze wspomagaja mnie tabletki novoslim w sumie dopiero tydz nie widac efektow ale poczekamy zobaczymy tez ważę 65 kg i moje marzenie to 53 kg jak przed przytyciem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: To czas na odchudzanie :) Tym razem udane.
Witaj!
![]() Widzę,że nikt się tutaj nie odezwał więc zapraszamy do naszego wątku ![]() Nic tak nie smakuje jak bycie szczupłym- czyli wspólne dążenie do wymarzonej sylwetki Potrzebujemy dużo pozytywnej energi i motywacjii ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.