|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii
jak w temacie. Ktoś był, korzytsał? co poleca? jakie inne pracownie urody polecacie w Warszawie, mam ślub za miesiąc i chcę się trochę odstersować i łąnie wyglądać. studiuje dziennie i pracuje na pełen etat jako stewardesa i naprawdę słabo ostatnio wyglądam, jestem przemęczona i jakaś taka szara:/ Pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Warszawie korzystałam z trzech miejsc w dwóch było bardzo marnie, niestety ani wystrój ani personel mi nie pasował, podobny styl i d… o d…. trze. Tragedia , w trzecim było wszystko OK. niestety dwa negatywne to Retro Day Spa oraz Alchemy Day Spa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii
Z usług alchemy day spa korzystałem kilkakrotnie biorąc pod uwagę filozofię jakość kosmetyków które są użyte przy wykonaniu zabiegów bardzo mi odpowiada to ciepłe miejsce i profesjonalna obsługa co się tyczy tego drugiego miejsca to wiem że to wierna kopia filozofii wystroju alchemy dodatkowo pracują w nim byli pracownicy alchemy day spa, ja cenię sobie bardzo jakość wykonywanych usług i świadomie korzystam z miejsc które w swoich zabiegach wykorzystują dobre kosmetyki naturalne w tym wypadku luksusowej firmy Alqvimia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ciekawe skąd ten Pan wie o pracownikach dziwne!! Ja byłam tam 2 razy i na pewno nie wrócę, obsługa miła fakt i wykwalifikowana, ale jest strasznie głośno słychać wszystkie głosy z recepcji i chyba bo nie wiem z zaplecza jakby ktoś coś kleił taśma, takie miałam odczucia,
Byłam pare tygodni temu u takiej ładne blondynki chyba Joanna, ale nie jestem pewna --polecam ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.