co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 16:59   #1
weruczek
Zadomowienie

co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii

jak w temacie. Ktoś był, korzytsał? co poleca? jakie inne pracownie urody polecacie w Warszawie, mam ślub za miesiąc i chcę się trochę odstersować i łąnie wyglądać. studiuje dziennie i pracuje na pełen etat jako stewardesa i naprawdę słabo ostatnio wyglądam, jestem przemęczona i jakaś taka szara:/ Pomocy!
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-08, 13:22   #2
Joanna01011974
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
jak w temacie. Ktoś był, korzytsał? co poleca? jakie inne pracownie urody polecacie w Warszawie, mam ślub za miesiąc i chcę się trochę odstersować i łąnie wyglądać. studiuje dziennie i pracuje na pełen etat jako stewardesa i naprawdę słabo ostatnio wyglądam, jestem przemęczona i jakaś taka szara:/ Pomocy!

Warszawie korzystałam z trzech miejsc w dwóch było bardzo marnie, niestety ani wystrój ani personel mi nie pasował, podobny styl i d… o d…. trze. Tragedia , w trzecim było wszystko OK. niestety dwa negatywne to Retro Day Spa oraz Alchemy Day Spa
Joanna01011974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-08, 13:47   #3
perico
Przyczajenie

Dot.: co myślicie o Alchemy Day Spa.Pracownia Urody i Aromaterapii

Cytat:
Napisane przez Joanna01011974 Pokaż wiadomość

Warszawie korzystałam z trzech miejsc w dwóch było bardzo marnie, niestety ani wystrój ani personel mi nie pasował, podobny styl i d… o d…. trze. Tragedia , w trzecim było wszystko OK. niestety dwa negatywne to Retro Day Spa oraz Alchemy Day Spa
Z usług alchemy day spa korzystałem kilkakrotnie biorąc pod uwagę filozofię jakość kosmetyków które są użyte przy wykonaniu zabiegów bardzo mi odpowiada to ciepłe miejsce i profesjonalna obsługa co się tyczy tego drugiego miejsca to wiem że to wierna kopia filozofii wystroju alchemy dodatkowo pracują w nim byli pracownicy alchemy day spa, ja cenię sobie bardzo jakość wykonywanych usług i świadomie korzystam z miejsc które w swoich zabiegach wykorzystują dobre kosmetyki naturalne w tym wypadku luksusowej firmy Alqvimia.
perico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 17:13   #4
zabka_buziaczek
Przyczajenie

Ciekawe skąd ten Pan wie o pracownikach dziwne!! Ja byłam tam 2 razy i na pewno nie wrócę, obsługa miła fakt i wykwalifikowana, ale jest strasznie głośno słychać wszystkie głosy z recepcji i chyba bo nie wiem z zaplecza jakby ktoś coś kleił taśma, takie miałam odczucia,
Byłam pare tygodni temu u takiej ładne blondynki chyba Joanna, ale nie jestem pewna --polecam ja
zabka_buziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 11:10   #5
perico
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zabka_buziaczek Pokaż wiadomość
Ciekawe skąd ten Pan wie o pracownikach dziwne!! Ja byłam tam 2 razy i na pewno nie wrócę, obsługa miła fakt i wykwalifikowana, ale jest strasznie głośno słychać wszystkie głosy z recepcji i chyba bo nie wiem z zaplecza jakby ktoś coś kleił taśma, takie miałam odczucia,
Byłam pare tygodni temu u takiej ładne blondynki chyba Joanna, ale nie jestem pewna --polecam ja
Witam wiem dużo o alchemy bo często tam bywam u Pani Agnieszki na manikiurze, jestem stałym klientem od kilku lat ja sobie chwalę to miejsce.
perico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości