|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ciuchy
Witam Wizażanki
![]() To moja PIERWSZA wymianka, więc proszę o wyrozumiałość i ewentualne wsparcie w razie moich błędów. Na początek kilka ciuszków ![]() 1.Rózowa bluzeczka rozmiar S Cienkie ramiączka z tyłu ma ramiaczka na krzyż . 2.ala gorsecik z odkrytymi plecami rozmiar XS 3.Bluzka na długi reka z kapturem rozmiar M 4.Bluzeczka Szara na ramiączka z ozdobami rozmiar s/m 5.Bluzeczka pomarańczowo biała gnieciona na ramiączka rozmiar S Na razie na tyle, nie są to jakieś wypasione ubrania Mam nadzieję, że komuś się spodobają |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy
nic
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za;
1.Rózowa bluzeczka rozmiar S Cienkie ramiączka z tyłu ma ramiaczka na krzyż . http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1265472544 ???
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana telefonem mozesz cos napisac mi o nim wiecej ?? nowy uzywany jaka siec czy simlock itd. no i real fotki prosilabym w watku
im co za niego??? znajdziesz cos w watku u mnie??? opd. w watku pozdrawiam ![]() przjzyj moj watek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

jak bedziesz robic dokladki to daj znac