![]() |
#1 |
przyczajona tygrysica
|
Papierki FKi
Witajcie
![]() Od dawna przeglądam to forum, ale najczęściej zachwycam się Waszymi pracami po cichu ![]() Wcześniej nie fotografowałam żadnych moich kartek, ale stwierdziłam, że przyda się wreszcie jakaś obiektywna opinia o nich ![]() Ta granatowa z okienkami była zrobiona dla koleżanki na urodziny - powiem nieskromnie, że była bardzo zaskoczona i komplementowała ją soczyście ![]() Ta, która wygląda na różową (ale jest w rzeczywistości bordowa) została stworzona dla mojego TŻa tak bez okazji. Mogłam te napisy zrobić bardziej profesjonalnie, ale czasu zabrakło... Zielona dla koleżanki - powiem szczerze, że nie zachwyca mnie (zwłaszcza napis, a dokładniej jego wykonanie...), skombinowana również bez okazji. Ta z kwiatkiem zrobiona została na zamówienie (moje pierwsze! ![]() ![]() A teraz czekam na krytykę ![]() Pozdrawiam ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierki FKi
Piękne są Twoje karteczki i bardzo pomysłowe. Moje gratulacje. czekam na więcej.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Te kartki są śliczniaste!
![]() ![]()
![]() |
#4 | ||
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
Bardzo podoba mi sie ostatnia kartka, kolory moze malo typowo męskie, ale jest bardzo ładna
![]() W pozostalych podoba mi sie napis, ja nigdy nie tknełam zwijania tych papierków, super to wygląda, ale nie mam do tego cierpliwośći i zapału ;] Co to napisów to rzeczywiście mogłas zrobić bardziej profesjonalnie, ale wszystko przed Tobą ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
fajne tak umieć zawijać kwiatuszki...
![]()
![]() |
#7 | ||
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Karteczki supcio
![]() ![]() ![]() Czekam na więcej karteczek ![]() I zapraszam także do udzielania opinii na temat moich ![]()
![]() |
#9 |
przyczajona tygrysica
|
Dzięki za odwiedziny Ekaterina
![]() Kolejna dziękczynna kartka - tym razem żywsza ![]() EDIT: Zmieniłam zdjęcia na lepsze, widać teraz, że na kwiatku nie ma kleju, natomiast jest rozlana Kropelka na kokardce, ale mam nadzieję, że to nie psuje efektu. Dziękuję za komentarze ![]() Edytowane przez FK Czas edycji: 2008-06-04 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CraftMod
|
Przydały by sie nieco ostrzejsze zdjęcia...
Kartka ciekawa i to w pozytywnym znaczeniu, gdzieś chyba Ci klej nico wyskoczył w środku kwiatk, ale to taki malutki szczególik Podoba mi się motylek i umieszczona w rogu kokardka. ![]() kompozycyjnie też mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
bardzo ładne początki
![]() -quillingowe karteczki są świetne, podziwiam za cierpliwość (wiem co to znaczy, bo sama mam na swoim koncie kilka takich kartek ![]() -Fajny tekst na bordowej (tu wygląda jak róż ) karteczce ![]() -podoba mi się też napis DORA, taki inny niż wszystkie ![]() Radziłabym pisać napisy na komputerze, bo wtedy wyglądają bardziej profesjonalnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Widzę początek bardzo ciekawy
![]() ![]() Powodzenia i czekam na kolejne prace ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
To prawda motylek jest super, przykuł moją uwagę od razu.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubie wypukłe motywy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
przyczajona tygrysica
|
nirshya.dwbh dziękuję ślicznie za komentarz
![]() Yoanna21 dzięki za radę - masz całkowitą rację, mało profesjonalne wykonanie - acz obdarowany się cieszył, chociaż on się ze wszystkiego cieszy ![]() bydgoszczanka dziękuję i mam nadzieję zapraszam ponownie pooceniać ![]() agniesia125 hyhy cieszę się, ze motylek się podoba - dziękuję ![]() 88Ekaterina88 dzięki za pochlebną opinię - baaardzo mi miło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
CraftMod
|
Zdjęcia lepsze
![]() Są różne fajne pomysły, wcale nie musi być widoczny defekt ![]() Ps. Jakim klejem kleisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
Ha, no właśnie... Muszę się zaopatrzyć w jakiś lepszy klej (Magic, ew. UHU - dobrze zapamiętałam?), bo na razie używam Wikolu i Kropelki ![]() Dzięki za radę, pokombinuję coś - ewentualnie mogę przykleić nową kokardkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
CraftMod
|
Kropelkę to radziłabym Ci wsadzić gdzieś głęboko do pudełeczka i trzymać na specjalne okazje: metalowe elementy, itp, zresztą jak pewnie wiesz, klejenie tym paskudztwem jest niebezpieczne, wikol jest dośc dobry, ja zaczynałam na total wikolu i nie był zły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
przyczajona tygrysica
|
Tak, Kropelki mam już serdecznie dość
![]() A Wikol jest naprawdę ok - kleję nawet cienkie kartki ze sobą i jak włożę na jakieś 5 min między książki to nie ma żadnych fałdek ani śladów gdzie był klej. W ogóle muszę się zaopatrzyć w trochę pierdółek do kartek ![]() A jutro mam zamiar pobawić się w tworzenie własnych pieczątek z modeliny (pomysł Joasi o ile dobrze pamiętam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
"Yoanna21 dzięki za radę - masz całkowitą rację, mało profesjonalne wykonanie - acz obdarowany się cieszył, chociaż on się ze wszystkiego cieszy
![]() FK -chodziło mi tylko o napisy, że komputerowy wyglądałby bardziej profesjonalnie, a reszta jak najbardziej pierwsza klasa ![]() ![]() PS. stempelki z modeliny to nie mój pomysł (jest na cafe art) ale wykonanie moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Twoje kartki są piękne. Moje gratulacje. ja również próbuję różnych technik, ale najbardziej pasjonuje mnie metoda quillingowa. Może pracochłonna, ale za to jaki efekt.
Zapraszam do siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97#post7798197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
przyczajona tygrysica
|
Dzięki Dziewczyny za komentarze
![]() Zamawiającemu bardzo spodobały się obie dziękczynne kartki. Do tego stopnia, że nie mógł się zdecydować którą wybrać i poszły obie ![]() Szkoda, że nie mam więcej zamówień ani okazji... Nie lubię robić kartek ot tak na zapas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
FK -bardzo ładne kartki widzę że masz swój styl i tak trzymaj bo są niepowtarzalne czekam na kolejne pozdrawiam
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajny ten motylek na karteczce
![]()
![]() |
#25 | |
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
![]() Prawda ![]() ![]() Muszę skombinować coś na imieniny Mamy (Taty z resztą też). Także niedługo nowe fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czekamy .....
![]()
![]() |
#27 |
przyczajona tygrysica
|
Pochwalę się tym, co zmajstrowałam Mojemu TŻowi na imieniny
![]() ![]() To mój pierwszy shaker-box, ale myślę, że coś jeszcze z jego wykorzystaniem zrobię, bo to strasznie fajne ![]() PS. Mam nadzieję, że nie wyszła "mało-męska" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie
![]() Czekam na dalsze wspaniałości. ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kartki bardzo ładne, nastrojowe... Pierwsza kartka dla koleżanki - nie dziwię się wcale, że ją komplementowała. Piękna. Lubię tę technikę. Kartka z motylkiem też mi przypadła do gustu - taka wiosenna i ciepła. Kartki męskie to nierzadko trudny temat, ale Ty mu podołałaś.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
FK .kartka świetna nie ma takiej opcji musi się spodobać
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.