|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki wyjdzie mi kolor?
Witam mam zamiar zafarbować włosy farba palette natural colors karmelowy braz. Jednak boje sie, że wyjdzie mi bardzo ciemny braz albo nawet czarny! czego nie chce. Mam wlosy brazowo rude. Zdecydowalam sie na palette bo wiem ze dobrze kryje i dlugo sie trzyma choc tez niszczy. Jednak jak farbowalam z loreala to zmywala mi sie po tygodniu a ja codziennie myje wlosy. Jak myslicie jaki kolor mi wyjdzie jak zafarbuje ta farba??
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:72 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki wyjdzie mi kolor?
Moim zdaniem wyjdzie coś takiego:
http://www.google.pl/imgres?q=ciemno...r:15,s:0,i:116 http://i.pinger.pl/pgr304/558691b400...bella_swan.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to z takiego byłam bym bardzo zadowolona
![]() tylko oby nie czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
trzymaj 5 minut krócej, niż jest napisane w ulotce- wtedy czarny nie powinien wyjść na bank
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wlaśnie sie zastanawiam czy iść do fryzjera czy zaryzykowac i sama zrobic taki kolorek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U fryzjera zapłacisz drożej, ale (u dobrego) będziesz mieć więcej pewności, że wyjdzie jak chcesz.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zafarbowałam w końcu tą farba i wlasnie wyszedł mi kolorek taki jak na pierwszym zdj cos takiego bardzo ładny
![]() wiadomo, że nie taki jak na opakowaniu farby tylko zdecydowanie ciemniejszy jednak ładny brąz a nie czarny ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to bardzo fajnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.