![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Jakich szamponów, odżywek używacie ??
Hej dziewczęta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakich szamponów, odżywek używacie ??
A jakie masz włosy? Ważne jest aby dobrać szampon i odżywkę do włosów do swoich włosów, czyli suchych nie myć szamponem do przetłuszczających się. Ja osobiście uzywam Gliss kur z jedwabiem, a moje włosy są w dobrej kondycji tyle, że jae perostuje więc uznałam, że im nie zaszkodzi. Ozdżywkę mam też z tej firmy ale do włosów brązowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Włosy mam grube, mocne, nie przetłuszczające się. Po umyciu są ładnie lśniące ... Fryzjerek twierdzi, że są zdrowe i ciężkie. Mam włosy krótkie :P z 3 cm za ucho (ale zapuszczam). Hmm używałam jeszcze Pantine, jakiejś rzepy, Palmolive ... ale Palmolive nic nie dawał bo włosy po nim były takie jakby matowe. W ogóle niedługo zamierzam sobie kupić jedwab :P.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam włosy skomplikowane, bo przetłuszczające się u nasady, a strasznie suche zarazem, mam problemy z małym łupieżykiem,
![]() ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja mam wlosy do lopatek,naturalny ciemny blond,proste, uzywam kapieli z Kerastase,szamponow i masek z Loreala Profesjonalnego aktualnie absolut repire,maski i szampony Dora,ostatnie znow powrocilam do maski nawilzajacej EKS i ponownie sie w niej zakochalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Wiem wiem a to nawet nie polowa kosmetykow ktore mam do wlosow - moj chlopak sie ze mnie smieje ze mam male kuku jesli chodzi o wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
myje glowe obecnie Gliss Kurem Aroma
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja wlosy myje szamponem Gliss Kur do wlosow brązowych i takim różowym, podobno z jedwabiem. Odżywkę uzywam tez Gliss Kur- Asia Beauty ze spłukiwaniem i pożniej Gliss Kur "głęboka regeneracja" w spray'u. Czasem nakladam tez serum termoochronne lub jakies mleczko typu "volume +", bo zimą, jak nosze czapke wygladam jak polizana przez krowe
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
obecnie uzywam przede wszystkim:
szamponu Clinique exeptionally clean szamponu błotnego Apis z minerałami z Morza Martwego szamponu Ducray extra-doux szamponu wygładzającego ZeroFrizz oraz ostatniego bardzo udanego nabytku szamponu J.F.Lazartigue do włosów farbowanych z odżywek zaś: Matrix sleek look AlfaParf Semi di Lino Mask with karitex Clinique Dramatic moisture ZeroFrizz daily conditioner Matrix Biolage hydratherapie poza tym 1-2 w tygodniu ampułki: AlfaParf Semi Di Lino Olio Essenziale lub Nutri Seduction Rich Infusion tez AlfaParf teraz czekam jeszcze na ampułki Loreala Power Shine Blonde i renew C oraz mój ukochany Loreal Power Care Energy Spray. ![]() a po umyciu stosuję serum ZeroFrizz lub spray Schwarzkopf Bonacure dwufazowa nawilżająca- w zależności czy włosy maja byc proste, czy puszyste ![]() i to mniej więcej tyle, powiedzmy połowa moich zapasów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
szampony:
-Palmolive do włosów przetłuszczających -Palmolive do normalnych bądź przetłuszczających (jakiś nowy wynalazek, a zawsze muszę umyć dwoma szamponami a po spłukaniu odżywki jeszcze: -Nivea do włosów kręconych Odżywki: -Henna Treatment Wax -Schwarzkopf płynny jedwab Plus pianki, lakiery, żele |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Madline gdzie zaopatrujesz się w te magiczne produkty ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ja srednio kupje raz na tydzien cos do wlosow: szampony , odzywki , maski, profesjonalne szczotki itp itd..
![]() ehh.. szkoda pisac a to i tak nie jest zle bo praktycznie nie uzywam kosmetykow do stylingu, tak samo jak suszarki , prostowncy etc . juz chyba bym wtedy utonela w kosmetka ch do wlosow ![]() rozdaje nadwyżki znajomym, rodzinie albo sprzedaje na allegro za jakies grosze ![]() ![]() jesli chodzi o ostatnie mycie: Pregaine Pharmacia - jak dla mnie świetny szampon oczyszczjacy Brilliant Bruntte Shine Release Hydration Shampoo J.Friedy w duecie z odżywką Light Reflecting - seria dla ciemnych brązów ![]() ![]() no i wysluzony Wax - odgrzebalam teraz spod innych kosmetykow przy okazji porzadkow - nie przepadam <szczegolnie za aplikacją> ale chcialam na nadchodzaca wiosne s-power-owac loki do wzrostu <u mnie akurat dziala> ![]() Mad jak działaja te niebieskie ampulki? czy wpływaja na zwiekszenie objetosci włosów? ![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A jeśli szampon to najlepiej jakiej firmy ?? Z tego co tu czytam to Herbal to "tandeta"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
oj nie przesadzajmy
kosmetyki do wlosow to indywidualna sprawa ![]() sama mam trudne, krecone wlosy i nic sie nie sprawdza ze sklepu (pozostaje apteka badz salon fryzjerski) takze dalam sobie spokoj z wszelkimi nowosciami ktore kusza z reklam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
Uwielbiam DOVE.
![]() Świetnie odżywia włosy, chociaż (nie wiem czy to wada, czy zaleta) sprawia, że są cięższe niz normalnie. Czasami też kupuję TIMOTEI do włosów blond z bursztynkiem i rumiankiem (piękne refleksy nawet na brązowych włosach) a jak mam więcej pieniążków, to używam produktów KADUSA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ja używam aktualnie szamponu Alfaparf Semi di Lino, maska- Rigenol, nowa odżywka Sunsilk słoneczny blond, serum Renee Blanche i olejek do prostowania też RB, planuje wkrótce kupić maskę Osmo Essence do suchych włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() a z odżywek to * wax ;] *Gliss Kur Płynny Jedwab i Regenerujący i jeszcze zawsze coś mamie podkradam i to chyba bylo by na tyle pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka szamponów i za każdym razem je zmieniam, żeby włosy się nie przyzwyczaiły. Moje szampony:
- Herbal Essences do włosów przetłuszczających się, - H&S z mentolem, - Timotei chyba z pestkami winogron i czymś tam jeszcze, Odżywki: - Joanna, algi morskie i morski jedwab, - Herbal Essences w żółtym opakowaniu, zwiekszająca objętość (uwielbiam ją).
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]()
oo widzię, że nie jestem sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]()
hmm macie jeszcze jakieś propozycje ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fryzjer, Allegro, sklepy internetowe, hurtownie fryzjerskie, perfumerie, a Matrixa Biolage ściągnęłam aż z USA, bo to jest prawdziwe cudo na moje włosy i nigdy tak dobrej odżywki nie miałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
Ja rowniez uzywam Gliss Kur juz od dawna i polecam.Co do Herbala to rowniez kiepski jest jak dla mnie tylko ladnie pachna i odzywka jest nie za specjalna (mam wlosy dlugie)
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szampony uwielbiam elseve ale nie moge ich uzywac bo mam po nich lupiez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli Tobie Herbal essences odpowiada to nie sugeruj sie opiniami tylko uzywaj, bo kazdy ma inne potrzeby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Madeline narobilas mi ochoty na tego Matrixa biologe - mozesz podac mi jakiegos linka do niego lub os o nim napisac???? chetnie tez bym go sobie sprawila na dzien kobiet - kazda okazja w koncu jest dobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Do pielegnacji włosów uzywam kosmetyki z AVONU.
Szampon: ADVANCE TECHNIOQUES do włosów farbowanych; Odżywki: ADVANCE TECHNIQUES do włosów farbowanych oraz regeneryjącą odżywkę z tej samej serii, którą osobiście bardzo polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Ja od jakiegos czasu (okolo 2 lat) stosuje kosmetyki z serii profesjonalnych (l'oreal professionnel, wella, matrix) lub z apteki (klorane) i widze diametralna roznice!(naprawde nie tylko finansowa)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Tak sobie czytam i widzę, że dużo laseczek chwali produkty Avonu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.