|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
moj byly cos sugeruje . prosze o pomoc
Prosze o pomoc bo nie wiem co mam przez to rozumiec. Tak pol roku po zerwaniu z moim ex zaczelismy sie przyjaznic, on pomogl mi w wielu sprawach i ja mu tez. Ostatnio sugerowal ze chcialby odnowic nasz zwiazek ale po tym jak powiedzialam ze nie dal sobie spokoj. Rozmawiajac z nim wczoraj stwierdzil ze jestem dla niego tak samo wazna, jak wtedy gdy bylismy jescze para. Powiedzialam mu ze to raczej niemozliwe, gdyz oglada sie za innymi dziewczynami. On jednak uparcie twierdzil ze tak samo. Dzis natomiast gdy go zapytalam co mial na mysli wczoraj odpowiedzial, ze nic. Czy on ma jakies play w stosunku do mnie czy chce mnie tylko wykorzystac ?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moj byly cos sugeruje . prosze o pomoc
Cytat:
No cóż, jak dla mnie to skoro Ty z nim być nie chcesz, to powinnaś kontakt urwać. Gość zdecydowanie chce czegoś więcej niż "przyjaźni" - ale czy na serio, czy tylko w ramach przygody - no to cóż, to wie tylko on.
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co facet chyba sam nie wie czego chce: raz mówi, że chce wrócić, innym razem, że nie. Ja bym olała. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem powroty są fantastyczne i pozwalają na rozwinięcie związku w pełni.Żal jaki nam pozostawia partner po rozataniu (niezaleznie od tego kto konczył związek) bardzo łatwo jest utulić tzw. przyjaźnią. I nagle gdy już jest tak fajnie ktoś zaczyna potrzebować bliskości. Żeby to ładnie wyglądało mówi się o powrocie do związku ..ale często jest tak że kończy się na łóżku a wszystkie inne kwestie zostają bez zmian. Warto sobie wtedy przypomnieć "dlaczego my się rozstaliśmy?"" to pomaga spojrzeć na sprawę z dystansu ![]() Nie musi być tak zawsze, oczywiście.
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zależy czy Ty chcesz do niego wrócić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.