|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kraków-warszawa-kraków
Witam,
jestem nowa na forum, więc nie wiem czy umieszczam to w dobrym miejscu, ale zaryzykuję, bo nie raz to forum uratowało mi tyłek. Od października zaczynam zaoczne studia w Warszawie (mieszkam obecnie w Krakowie) czy ktoś był w podobnej sytuacji i orientuje się jaka jest najtańsza możliwość przejazdów? Jakieś bilety wieloprzejazdowe, karnety, abonamenty etc? Błagam o pomoc, bo z kasą u mnie ciężko, a bliżej się, niestety, studiować nie dało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków-warszawa-kraków
Na zaocznych zjazdy będziesz mieć pewnie 2 razy w miesiącu, więc jeżeli chodzi o kolej (bo to jest najtańsza opcja) nie opłaca ci się kupować biletu okresowego. Bilet normalny (jednorazowy) na II klasę na TLK kosztuje na tej trasie 56 zł, to ze zniżką studencką będzie niecałe 30, więc chyba cena całkiem w porządku. Ewentualnie możesz korzystać z Polskiego Busa- bilety są tanie, a jeszcze jak wcześniej zarezerwujesz to dostajesz zniżkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.