|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie mam paznokcie teraz? Jak lubię malować?
Witam.
![]() 1. Jakie mam teraz paznokcie? 2. Czy zamierzam zmienić ich kolor w najbliższym czasie? 3. Czy jestem zwolenniczką czasochłonnych wzorów, czy może jednolitych? 4. Jaki kolor/wzór paznokci podoba mi się najbardziej? 5. Czy maluję paznokcie u stóp? Może odpowiem na te pytania: 1. Jednolite czerwone. 2. Gdy się podniszczą zmyję i wzmocnię odżywką. 3. Wzory wyglądają świetnie jednak nie są na moją cierpliwość. 4. Myślę, że czerwień i czerń najlepiej do mnie pasują ![]() 5. Nie. Poniżej wklejam parę zdjęć ciekawie pomalowanych paznokci u dłoni: http://shareboard.pl/paznokcie-1426.html http://shareboard.pl/paznokcie-1414.html http://shareboard.pl/paznokcie-1416.html <- ten wzór wygląda świetnie ![]() http://shareboard.pl/pazurky-1221.html i cała gromadka Zapraszam do dyskusji! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie mam paznokcie teraz? Jak lubię malować?
1. naturalne
2. tak 3. zależy jakich wzorków, jednak przeważnie preferuje jednolite 4. brązowy, pastelowe, beżowy, french 5. tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
1. Żółto-pomarańczowo-czerwone ombre.
2. Tak, zaraz. 3. Tak, pracochłonne i wymyślne wzorki dają mi niesamowitą satysfakcję ![]() 4. Dobrze się czuję w każdym kolorze, ale gdy nie mam natchnienia, maluję na klasyczną czerwień. 5. Zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Mam Shellac w kolorze " szarej bieli"
2. Tak, na kolor "miętowy" 3. Jestem zwolenniczką jednolitych 4. Naturalne oraz french 5. Tak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
mam french,
zmienię na filoet intensywny, czasami maluję paznokcie u nog, nie lubię skomplikowanych wzorków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
1. Jedna warstwa odżywki Eveline 8 w 1- potraktuję jako bazę i za godzinkę to się zmieni pewnie na miętowy z Wibo Amazing Amazone i do tego jakaś pieczątka z Konad
![]() 2. Patrz powyżej ![]() 3. Zależy od nastroju, ale wolę poświęcić trochę czasu. 4. Delikatne, pastelowe. 5. Tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Niebieskie.
2. Tak, jutro. 3. Wolę jednolite kolory. 4. Najbardziej lubię czarny kolor. 5. Tak, ale żadko.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. średnio jaskrawy róż
2. tak, za 2-3 dni 3. zależy od nastroju 4. ombre, zeberka ; zielone, niebieskie, czerwone, czarne 5. zawsze
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
1) Czerwone
2)Tak 3)Najbardziej jednolite, ale skuszę się na paznokciowe ombre 4)Ciemny fiolet 5)Maluję bezbarwnym lakierem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. Na błękitnym tle pomazałam białym- poprzykladałam jak idzie pędzelek i wyszedł nawet ciekawy efekt. Dwa pazury mam na biało
2. Tak- jak osiągne szczyt nudy to może wszystkie na biało 3. Zazwyczaj jednolite- pasują do wszystkieog 4. Od czerwieni, fuksji po róże- pasują mi do wszystkiego 5. W trakcie ciepłych pór roku lub kiedy mam je pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1. teraz nie mam pomalowanych
2. tak, czerwony lub bordowy 3. tylko jednolite 4. bordowy 5. rzadko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kawoholiczka
|
1. Pazurki u rąk mam potraktowane bezbarwnym lakierem z Eveline, dałam im trochę odpocząć po ostatnim szale kolorów.
![]() 2. Tak, dzisiaj zamierzam zmyć paznokcie u rąk i pomalować na jakiś delikatniejszy kolor, np. beż bądź leciutki fiolet lub brokat. Zobaczę jeszcze. 3. Uwielbiam patrzeć na wzory na paznokciach, jednak sama nie potrafię ich wykonać, dlatego najczęściej moje pazurki są w jednolitym kolorze. 4. Mięta, błękit, czerwień, neonowe kolorki - u rąk, a u nóg uwielbiam frencz i subtelniejsze kolorki. 5. Jasne, obowiązkowo! ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1. Liliowe
2. Pewnie jutro (zmieniam kolory niemal codziennie ![]() 3. Raczej jednolitych, ale to z racji braku cierpliwości do malowania takich małych powierzchni. 4. Trudno powiedzieć, podoba mi się wiele wzorów i kolorów. 5. Obowiązkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka KWC
|
1. pomalowane odżywką, a więc bezbarwne
2. niestety nie - musze podleczyć 3. nie lubię wzorków 4. uwielbiam fioletowe paznokcie 5. tak
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]()
Zapuszczam włosy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-64-66-67-68-69-70... i dłuższe Edytowane przez Laindise Czas edycji: 2012-12-24 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Kolorowe - żółty, czerwony, zielony niebieski, pomarańczowy - każdy inny.
![]() 2. Za kilka dni będzie jakiś jednolity. ![]() 3. Lubię i wzorki i jednolite. Jeśli mam trochę czasu, to bawię się we wzorki. 4. French manicure. 5. Obowiązkowo! ![]()
♥ -czy...? -tak! - 10.06.2017 ♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019 Edytowane przez karolinaaa92 Czas edycji: 2012-08-18 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
1. Essence Vampire's Love (ten szary/srebrny)
2. Nie, bo dziś je pomalowałam 3. Zdecydowanie jednolitych, ale chyba tylko dlatego, że nie mam ani talentu, ani cierpliwości do robienia wzorków 4. Klasyczna czerwień 5. Rzadko
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
1. Na przemian kolory róż i zioleń na to czarny lakier pękający.
2.Chyba nie ;D 3.Jednolity >< nie mam cierpliwosci do czasochłonnych wzorów. 4. Błękit i czerwień 5.Tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
1. Galaxy
2. Kilka dni wytrzymam ![]() 3. Lubie i to i to ![]() 4. Nie mam jednego ulubionego ![]() 5. Nie pamiętam kiedy nie miałam NIEpomalowanych :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.