|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zapachy, odlewki w sierpniu :)
nieaktualne
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-09-28 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, odlewki w sierpniu :)
Hej
Znajdziesz coś u mnie za : Chanel, Coco Mademoiselle edp- 2 ml a YSL - Opium Poesie de Chine - ok.2ml a YR, Un Matin au Jardin Agrumes en Fleurs edt (Kwiaty Cytrusów)- tak z 5ml ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Chanel, Coco Mademoiselle edp- 2 ml a Guerlain, Aqua Allegoria, Flora Nerolia- 1,5 ml Thierry Mugler, Angel piwoniowy- 1,5 ml a Guerlain, Aqua Allegoria, Grosellina- do 5 ml
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos za Chanel, Coco Mademoiselle
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
YR Neonatura Cocoon- 1,5 ml a
YR, Un Matin au Jardin Agrumes en Fleurs edt (Kwiaty Cytrusów)- do 10 ml cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Chanel, Coco Mademoiselle edp- 2 ml a
Annick Goutal, Mimoza edt- ok 1 ml f Guerlain, Aqua Allegoria, Flora Nerolia- 1,5 ml Thierry Mugler, Angel piwoniowy- 1,5 ml a YSL - Opium Poesie de Chine - ok.2ml a Marc Jacobs, Daisy- ok 1 ml a, f Jean Desprez, Bal a Versailles edt- 5 ml bez psiknięcia a La Perla - J'aime la nuit - 0,5ml YR Neonatura Cocoon- 1,5 ml a Guerlain, Aqua Allegoria, Grosellina- do 5 ml Interesuja mnie te zapachy chyba,ze cos zmoich bedziesz chila na wieksza odlewke Moga byc Serpentine probka rozbiona YSL In Love Again jasmin etole tylko probka Britt Red probka Halle Berry probka Gai Mattiolo probka Dreaming TH tu moze byc wiecej do 10ml Escape EDP CK4,5 ml Yria YR 3ml YR EVidence -probka robiona Mexx Woman -probka r Noa Cacharel F Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-08-20 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nie, pozdrawiam
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
to oddam Ci te dwie odlewki i będzie ok, bez przepsikiwania..
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś w moich 3 wątkach za: Guerlain, Aqua Allegoria, Flora Nerolia- 1,5 ml Jean Desprez, Bal a Versailles edt- 5 ml bez psiknięcia a Guerlain, Aqua Allegoria, Grosellina- do 5 ml ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Mi pasowałaby taka wymiana,jeśli wody YR byłoby 10ml no i wysyłka byłaby dopiero w przyszłym tygodniu.
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- w tym wypadku zrezygnuję z wymiany pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Sleek i Soraya są już prawie na wylocie, czekam tylko na doklepanie wymianek (a Wizażanek coś nie ma ostatnio na forum).
Na pewno Demeter i bransoletkę chętnie wymienię. Mogę dorzucić też coś z dzisiejszej dokładki - zajrzyj, może coś wybierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Za co by to było (bez Coco), za wszystko pozostałe co wymieniłam?
![]() Może dałoby radę troszkę więcej niż 5 ml Grosseliny wysępić? ;>
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Noł problem
![]() Bransoletka ma długość 42 cm (bez sprzączki) i regulowane zapięcie. I ja też się uśmiecham o ciutkę więcej Groselliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mnie wybierz! Mnie!
![]() Spadać nie powinna, ja mam bardzo chude nadgarstki i małe dłonie i nie "latała" mi po przegubie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Hm, ciężko mi powiedzieć...a jak Ty widzisz wymianę, żeby było sprawiedliwie? ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- niestety, nie mam samplerków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Tak, jak najbardziej ![]() Cienie kupione i otworzone na początku sierpnia, ważne 30 miesięcy od otwarcia. Daty ważności nie ma, ale spróbuję odszyfrować kody ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Nie mogę znaleźć deszyfratora dla Rimmela ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Bardziej prawdopodobne, że jednak to 2010 ![]() ![]() A jeśli masz obawy co do tych cieni - chociaż wyglądają ok, ja się nimi umalowałam dwa razy i żadnej reakcji skórnej nie było - to możemy coś innego wymyślić. Czekam na decyzję, będę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać sukienkę i apaszkę za:
Chanel, Coco Mademoiselle edp- 2 ml a Guerlain, Aqua Allegoria, Flora Nerolia- 1,5 ml Thierry Mugler, Angel piwoniowy- 1,5 ml a YSL - Opium Poesie de Chine - ok.2ml a Van Cleef & Arpels- Feerie edp- do 10 ml Co Ty na to?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ech, trudno...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A dorzucisz Daisy i Mimoze?
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Na metce od apaszki napisano, że to 100% viscose. Z Kolei na metce od sukienki 100% poliester. 125cm to długość bez ramiączek ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Metka jest na podszewce więc myślę, że podszewka również jest zrobiona z poliestru.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Właściwie chętnie przygarnęłabym też La Perlę. Oba za 2 ml Trouble? Tylko muszę zorganizować atomka.
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- To przytrzymaj dla mnie, proszę, Neonaturę i La Perlę, a jak przyjdą atomki, to się odezwę. W pozostałych niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.