|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
prezent na 3 rocznicę
cześć dziewczyny, mam duży problem. Jadę do swojego chłopaka po 5 miesiącach w końcu, 3 dni pozniej mamy 3 rocznice. Nie wiem co mam kupić w prezencie. Może wy byście pomogły. Adam gra w hokej na lodzie, uwielbia xboxa. Myslałam nad nowymi łyżwami ale na razie nie są mu potrzebne ;(. Już sama nie wiem co kupić, chcę aby zapamiętał ten prezent na długo ;d
Edytowane przez Syl993 Czas edycji: 2012-09-02 o 21:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prezent na rocznice
Skoro to wasza rocznica, to prezent powinien być kojarzący się z wami.. Ja tak bynajmniej podchodzę do sprawy w moim przypadku
łyżwy na rocznicę... to chyba nienajlepszy pomysł. Może album z waszymi zdjęciami i podpisami pod każdym zdjęciem? albo coś osobistego, na czym wygrawerowana będzie data waszego poznania ?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: prezent na 3 rocznicę
Cytat:
myslę, ze rocznica to dobry pomysł na coś wspólnego ,a prezenty związane z jego zainteresowaniami to zostaw na urodziny czy pod choinkę
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wasze zdjęcie razem, którego wcześniej nie widział oprawione w ładnej ramce
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Serio? Zdjęcia i ramki? Może znam mało reprezentatywną grupę mężczyzn, ale żaden facet by się z tego nie ucieszył. Zdjęcia i ramki to takie bardziej babskie IMO.
Jak już to romantyczna kolacja z romantycznym zakończeniem A jak koniecznie chcesz coś materialnego, to może jakaś biżu ze stali chirurgicznej z np.datą waszego poznania się [ niesmiertelnik, obrączka ]. W sumie nie wspomniałaś jaki masz budżet,wiec tez cieżko doradzic ^^"
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupiłabym coś z biżuterii
to jest wartościowy prezent, a poza tym na długo i dla każdego. Jeżeli chodzi o mężczyzn to jakiś łańcuch, zegarek albo sygnet! Zegarek wydaję się być najlepszy, nawet jeżeli Twój facet już jeden ma to drugi zawsze może mieć na zmianę. Skoro jest sportowcem to jakiś sportowy ![]() znalazłam takie- ceny bardzo przystępne http://www.jubilersezam.pl/kolekcja-...007001001.html Jest to wydatek jednak na długoooooooooooooooooooo: ) :ppolecam tą markę, bo mój chłopak ma już dwa zegarki i jest bardzo zadowolony
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Mam 300zł, raz kupiłam mu zegarek i do dziś stoi na półce w opakowaniu, ma nieśmiertelniki, myślę o bransoletce z wybita data naszego poznania. Kolacja do mnie przemawia i to bardzo, w końcu zatrzymamy się na moment i nacieszymy sobą, bardzo dziękuję za rady, nawet bym nie wpadła na takie prezenty, choć chętnie jeszcze poczytam, jaki prezent można dać dla faceta, bo jeszcze sporo rocznic mam nadzieje przed nami ;d
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Wygrawerowane coś, z Towim imieniem albo rocznicą! Skoro nie lubi biżuterii to może coś co będzie mógł nosić w portfelu, monetę kawałek blaszki!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Skoro jest to Wasza rocznica to musisz wziąć sprawy w swoje ręce i wymyśleć coś, co zapamiętacie do końca życia a dodatkowo wzniecisz w partnerze świeży powiew zaskoczenia, fascynacji Tobą i sprawisz, że będzie myślał, że mając Ciebie to prawdziwe szczęście
Słodycze, drobiazgi, kolacja to mało oryginalne pomysły i jak odłożyłaś trochę pieniędzy to pomyśl nad czymś ekstremalnym!Napiszę tak: swojemu narzeczonemu zaserwowałam ... skok ze spadochronem i powiem Ci, że chłopak do tej pory nie może się otrząsnąć z wrażeń a na mnie patrzy jakbym była ósmym cudem świata Pomyśl nad tym! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Lepiej nie kupuj nic, tylko zrób sama!
A jeśli już bardzo chcesz kupić to np. jakiś film, który kojarzył mu się będzie z Tobą i który on też uwielbia bądź taki, który był pierwszym jaki razem oglądaliście :PJa np. na pierwszą rocznicę zrobiłam prezentację multimedialną podsumowującą miniony rok razem i wyświetliłam mu to na dużym ekranie w miejskim kine, bo nasza pierwsza randka była w kinie. Drugą z kolei zaplanowaliśmy wspólnie i wybraliśmy się do Krakowa na 3 dni. Sądzę, że jeśli facet Cię kocha to ucieszy się z miłego gestu jakim byłaby ramka,a w niej Wasze zdjęcie. Sama kiedyś dałam taki prezent. Wykaż się inwencją twórczą! Albo zabierz go gdzieś, gdzie się nie spodziewa albo gdzieś, gdzie chciałby pójść, np. na sushi albo jakiś fajny film.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
a może zróbcie coś wspólnie? kurs sushi, skok na bungiee, przejazd quadem, coś dzięki czemu oboje będziecie mieli niezwykłe wspomnienia z tego dnia
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skok ze spadochronem fundnęła moja koleżanka swojemu chłopakowi (teraz już mężowi) i był zachwycony - na każdej imprezie do tego wracał, a jej było bardzo miło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

łyżwy na rocznicę... to chyba nienajlepszy pomysł. Może album z waszymi zdjęciami i podpisami pod każdym zdjęciem? albo coś osobistego, na czym wygrawerowana będzie data waszego poznania
?