|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
na jesień i zimę! Wrześniowe poszukiwania Ewcika :)Pomóżcie uzupełnić moją wish
![]() Mam kilka rzeczy niewystawionych- czarną ekoskórkę,botki, emu, lokówkę Phiips nową z pudełkiem,wiele perfum kilka innych ![]() przykłady w załącznikach Wish; ♠ waterfall-narzutka w kolorze kawa z mlekiem/beż/pudrowy róż ( te kolory mnie interesują) rozm.s ♠ czarne legginsy ze skórzanymi wstawkami,rozm.s ♠ złotego sweterka/przeplatanego złotą nitką- może być oversize,ale rozważę każdą propozycję ![]() ♠ emu beżowych/camelowych (najchętniej takich z grubą sztywną podeszwą,nie tych łatwo 'uklepujących się' podczas chodzenia ![]() ♠ kurteczki/katanki krótszej (rozważę każdą propozycję- w kolorze białym,blue jeans) poszukuję takiej białej na zamek z motywem róż(takich jak z kolekcji flower garden by h&m...może któraś z Was wie,o jaką mi chodzi ![]() ♠ sweterek morelowy lub koralowy,XS ♠ zwykłe bokserki w kolorach koralowym,mango,oranż ♠ tregginsy chętnie z Bershki (marmurkowe,w kolorze blue jeans) rozm.s ♠ ramoneski czarnej/pudrowy róż albo Czekolada(nie karmel,ciemny brąz) XS ♠ ramoneski na kożuszku na jesień/zimę najchętniej czekoladowy(oddam b.duuuużo!) XS
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2012-09-07 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: na jesień i zimę! Wrześniowe poszukiwania Ewcika :)
u mnie jasna, krótka katanka
![]() Edytowane przez oOGloRiAaOo Czas edycji: 2012-09-07 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
♠ swetry w stylu oversize (niekoniecznie) z motywem panterkowym,
♠ białe rurki ( najchętniej tally weijl,bershka - bo wiem że na pewną będą dobre,chodzi o rozmiarówkę) r.34 ♠ bluzy w stylu colleg'u (pudrowy róż, beż camel) ♠ koszula-mgiełka za pupę (taka jak ta środkowa za zał.) ♠ biała zwiewna bluzeczka za pupę (coś podobnego j.w.) r.s Co zawsze chętnie przyjmę ![]() ♠ ciuszki z motywem koronkowym,panterkowym ![]() ♠ biżuteria i dodatki w dziewczęcym stylu ♠ karmelowe balerinki rozm.38 ♠ lakierowana beżowa chanelka na łańcuszku ♠ rurki Tally Weijl (raczej jasne) r.34
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2012-09-08 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak coś mi się przypomni - dopiszę,
jutro postaram się uzupełnić swoją wish kosmetyczną. ![]() W najbliższym czasie mam zamiar dodać kilka nowych rzeczy,więc jeśli masz coś z mojej wish - NAPISZ- na pewno jakoś się dogadamy ![]()
![]() |
#7 |
CORELIPS
|
Hmmm.. może mogłabym wystawić moją katanę jeansową. Jest trochę na mnie mała, a poluję na jakąś inną też - ta mi się trochę znudziła już. Co do spodni - wystawiłam w poście 22 rurki XS - Levis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.