|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem z Allegro
Mam problem z Allegro, miałam zamiar zakupić produkt, kliknęłam KUP TERAZ, nie wybrałam dostawy, cofnęłam to wszystko i kliknęłam jeszcze raz KT, więc w zakupie były jako 2 produkty, których nie chciałam. I ja głupia, zamiast napisać wiadomości z prośbą o wysłanie produktu, jako jednej sztuki, nic nie napisałam i zakupiłam produkt u innego allegrowicza, bo tamten miał urlop. Teraz przyszedł mi meil o zwrocie prowizji i kompletnie nie wiem co mam zrobić.
![]() Czy będę musiała płacić za te produkty lub za prowizję? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Problem z Allegro
Cytat:
No i następnym razem mniej nerwowo z zakupami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jest dokłądnie tak jak napisała koleżanka wyżej..ty nic nie płacisz ale dostajesz ostrzeżenie i punkty karne....po 3 ostrzeżeniach zablokują ci konto...
Ps skoro kliknełaś kup teraz to już zakupiłaś przedmiot, nie ważne czy wybrałaś dostawę i inne rzeczy czy nie...nie możesz tego cofnąć... kliknęłaś dwa razy to kupiłaś 2 sztuki, to chyba jasne? ![]() jako sprzedający powiem ci, że nienaw idzę jak ktoś tak robi....kupuje, potem zero wyjaśnienia, wpłaty oczywiście też nie a ty sobie czekaj na zapłatę... zapewne od sprzedającego dostaniesz negatywa ( ja bym dala) chyba, że trafisz na jakiegoś łaskawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Spoko, finansowo nic Ci nie grozi. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że dostanę negatywa i to wszystko i zrobiłabym też tak na jej miejscu. Głupota, głupota! Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Trudno. Za błędy się płaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Takie rzeczy należy wyjaśniać ze sprzedającym. Ja kiedyś z gapiostwa kliknełam 3 flachy perfum zamiast jednej i nie było najmniejszego problemu z anulowaniem tych nieszczęsnych dwóch sztuk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.