|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ściana w sypialni
Hej, wynajmujemy z narzeczonym mieszkanie, raczej w obecnej sytuacji w kraju na dłuższy czas, ale chcielibyśmy urządzić je trochę po swojemu.
Mamy zgodę na dekoracje itp, ale nie możemy np ingerować w ściany. W sypialni marzy mi się fototapeta z lasem, wiem że to oklepany motyw, ale zawsze nam się podobał, bo sami pochodzimy z okolic Bieszczad. 1. Miała któraś z Was do czynienia z fototapetami "samoprzylepnymi"? Czy nie było problemu z odklejeniem ewentualnym po paru latach? 2. Który wzór z tych dwóch wybrać (wiem, że to kwestia gustu, ale mam wolną rękę i po wielu godzinach doszłam do tych dwóch ![]() xxx Dzięki! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-08-04 o 16:00 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Ściana w sypialni
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Ściana w sypialni
Cytat:
Niedawno trafiłem na stronę, która ma bardzo estetyczne i subtelne modele â idealnie pasują do ściany w leśnym stylu, dodają charakteru, nie wprowadzając trwałych zmian. Życzę Wam mnóstwo miłości i przytulności w nowym miejscu Daj znać, na jaki wzór się zdecydujecie! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-07-16 o 15:30 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.