|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Brakuje mi Przyjaciółki :( [Poznań]
Hej
![]() Jak w temacie ![]() Przyjaciołkę miałam kilka lat, była jak Siostra, wyjechała na stałe za granice i po roku przyjaźni na odległość rozwaliło się ![]() Rozstałam się też z ex Tż po kilku latach i.. Zaczęłam się czuć samotna. Może nie jakoś drastycznie, znajomi jednak są, kumpele do pogadania czy piwa raz na X czasu też.. ale jednak. Brakuje mi przyjaciołki lub chociaż naprawdę bliskiej koleżanki. Takiej z którą mogłabym o wszystkim pogadać (koleżankom niestety w 100% nie ufam, na tyle blisko nie jesteśmy..), wybywać na zakupy, do kina czy poszaleć do clubu/pubu (jak już wspominałam koleżanki maja problemy z takimi wyjsciami bo albo zazdrosny facet, albo dziecko..) Są tu jakieś dziewczyny z moich okolic z podobnym problemem? Dodam że mam 23 lata, studiuje, jestem wesoła, otwarta, z dużym poczuciem humoru, obecnie singielka i nie zapowiada się na szybką zmiane tego stanu. Lubię zakupy, pobuszować w sh na perełki, chodzic na piwo, do kina czy potańczyć. Interesuje sie medycyną i zielarstwem (bez skojarzeń :p) a także modą. Kocham zwierzęta, w szczególnosci koty ![]() Edytowane przez Koteczka89 Czas edycji: 2012-09-02 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Brakuje mi Przyjaciółki :( [Poznań]
Szkoda, że szukasz w Poznaniu.... Ja mam bardzo podobny "problem", tyle, że mieszkam w Lesznie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Mam 21 lat, studiuję, jestem z Poznania, kocham koty, kiedyś kochałam taniec ![]() Jeżeli chcesz pogadać- nie ma sprawy, jestem chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.