|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Infantylny wizaz...
Na wizazu jestem od nie tak dawna, ale oprocz tego, ze wiele watkow zamienia sie w slowne przepychanki (jak to bywa przy zbyt duzym zageszczeniu kobiet w jednym miejscu
), to jeszcze jedna rzecz bije po oczach, a mianowice jak slodziaszne bywa to forum. Dla mnie zenujace sa te tytuly watkow, jakies smieszne wierszyki rodem z przedszkola...to nie to, ze od pewnego wieku to nie przystoi, ale to wszystko jest takie infantylne. Nie bede teraz przytaczac, bo o tego typu tematy i tak nie sposob sie nie potknac przegladajac forum.Inna sprawa to suwaczki i okraszone buziaczkami wyznania milosci, ktore tez mnie nieco bawia. Ok, podpis fajna rzecz, mozna cos tam sobie walnac, ale niektore tak ociekaja slodycza, ze az sie slabo robi. Czy tylko ja jestem taka sztywniara, ktora mdli od takich rzeczy? Co sadzicie o zabawnych tytulach czy odliczaniem, na jak dlugo juz sie udalo Misiaczka przyszpilic?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Infantylny wizaz...
Cytat:
![]() Mnie osobiście też niekiedy mdli od podpisów wizażanek, ale kieruję się zasadą "wolnoć Tomku w swoim domku"-nie podoba się nie czytam.Albo lekko tylko "smyram okiem".
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Mi to zwisa, że tak powiem
![]() Niech sobie każdy pisze jak chce i gdzie chce. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na całe szczęście korzystanie z wizażu nie jest przymusem, obowiązkiem. Jest całkowicie dobrowolne. Jeśli komuś nie odpowiada forma bądź atmosfera tutaj panująca można przecież znaleźć inne forum. Nie brakuje ich w sieci. Mnie tam ni ziębią ni grzeją cudze podpisy. Każdy ma jaki ma. Jego sprawa. Nie drażni mnie, że ktoś ma jakieś suwaczki czy inne wyznania. Człowiek szczęśliwy często lubi chwalić się swoim szczęściem i mówić o nim całemu światu. Nie widzę w tym nic strasznego.
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie rzeczy staram sie omijac z daleka, nie bawie sie w odliczanie do miliona od konca czy cos w tym stylu, ale nie umiem scierpiec ilosci infantylnych zdrobnien na tym forum. Wiem, ze wiekszosc kobiet ich uzywa i jestem w tym wzgledzie dziwna, ale jak widze te nicki z podstawowki, najlepiej jeszcze z data urodzenia na koncu, albo nackane slodkimi slowkami w postach, to az podnosi mi sie czasem cisnienie. Wiem, ze juz od jakiegos czasu srednia wieku uzytkowniczek sie obnizyla, poza tym pewnie jestem zgorzkniala i za stara mentalnie jak na swoj wiek, ale ratunku, bez przesady
(przepraszam za brak polskich znakow, jesli komus to przeszkadza)
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko Ty jesteś taka sztywna
![]() A tak na serio, to mi to zwisa i powiewa, cudze podpisy mam, że tak powiem w pupie. PS Ja mam słitaśny nick i jestem z tego powodu szczęśliwa Jakoś nie mam zamiaru zakładać nowego konta z tego powodu.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-30 o 13:55 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I owszem, nie jestem tu przymusowo, jest wiele fajnych watkow, ktore podczytuje, a ze przy okazji poczynilam jakas obserwacje i o niej napisalam, to chyba nie jest zbrodnia. -------------- agniesikk, dzieki za uswiadomienie, jak nick ¨sztywniara¨ nie jest zajety, to chyba zaloze sobie pod nim nowe konto
Edytowane przez witaminko Czas edycji: 2012-08-30 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba teraz nie zabronisz jej wypowiedzenia się w wątku?
Nie rób już zadymy na samym wejściu. Jest jak jest, skoro tyle dziewczyn korzysta z wizażu, to chyba nie jest aż taki zły. A że to skupisko kobiet, to wiadomo jak czasem bywa. Niemniej dla mnie to fajna opcja do czytania przy popijaniu herbaty. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nienawidze zdrobnień, mam ochotę pałować Nad takimi głupawymi i słodziachnymi tytułami czy podpisami to się uśmiechnę najwyżej, ale generalnie nie roztkliwiam się.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Alez ja nie zabraniam, to mnie sie proponuje zmiane forum.
A temat jest bardziej z przymrozeniem oka, przeciez nikomu nie zabraniam tworzyc radosnych rymow, ale co o tym uwazam, to napisalam. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, spotkanie dużej ilości osób (jak na wizażu) zawsze skutkuje różnorodnością. trudno, żeby w tych kilkunastu tysiącach ludzi piszących tutaj, nie znalazł się absolutnie nikt, komu podobają się infantylne, rymowane tytuły wątków.
są tacy ludzie i okej, mają prawo tacy być. nie można zabronić nikomu zakładać tego typu wątków. jest też masa osób, którym się to nie podoba, to też jest istotne. dla mnie nie wizaż jest infantylny, a niektóre jego użytkowniczki. niemniej, nie przeszkadza mi to specjalne
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Cóż to za post jaka odpowiedź mnie wygląda to na spowiedź!
Ja se NjE Fj3M O sO cHoSi. TfojA dRaBiNEcZkA89
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast nie rozumiem wypowiadania się na forum, które mi się nie podoba ![]() Nigdzie nie napisałam, że to zbrodnia. Po prostu w MOJEJ OPINII nie bardzo wiem czemu służy takie narzekanie na rzeczy, których w skupisku tak wielu anonimowych ludzi uniknąć się nie da. No ale Twoje święte prawo wyrazić nad tym ubolewanie.
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zdecydowanie gorsze sa wloski, dzieciaczki, pazurki itp.
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
tak, mnie też to mdli
![]() nie znoszę kobiecej infantylności. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
To jedynie propozycja mająca na celu rozwiązanie Twojego problemu, natomiast to wciąż tylko propozycja i decyzja Twoja
![]() Ja jedynie się dziwie. Jeśli masz chęć wyjaśnić to miło ale przymuszać nie będę. Mnie np okropnie drażnią pogaduszki o zupkach, kupkach, pieluszkach więc unikam jak ognia takich forów, tematów itd.
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2012-08-30 o 14:10 |
|
|
|
|
#17 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Słitaśne misiaczki, suwaczki, odliczanki mnie bawią, ale mi wiszą. Tak samo z nickami, ja mam 29 lat, a do 3/4 osób, szczególnie tych starszych ode mnie, mówi do mnie Agniesia
I tak zostało. Każdy jest inny, pisze to co chce i korzysta z wolności słowa I tyle.
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Im bardziej mnie mdli, tym mniej jem, a troszke przydaloby mi sie schudnac ![]() Aha, mam wyjasnic cel watku? Poznanie opinii innych forumowiczek, tak o, z ciekawosci. Zadnej rewolucji antysuwaczkowej nie planuje
Edytowane przez witaminko Czas edycji: 2012-08-30 o 14:12 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Cholipka, za późno by zmienić nick na drabina
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#21 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym narzekaniem to trochę tak, jak wtedy, kiedy w komunikacji miejskiej śmierdzi, bo trafił się brudas. Wiadomo, że w tłumie ludzi może się trafić osobnik "wodooszczędny", ale i tak na to marudzę. Lubię sobie ponarzekać na pierdoły; marudzę, więc jestem ![]() Cytat:
A konto, oczywiście, zakładane na szybko, bo chciałam tylko zdjęcia móc oglądać ![]() Ty to masz dobrze, na co ja bym miala zmienić? Demolka? Demotywator? ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Ja mam suwaczek, więc mam wrażenie pobytu na "warunkowym", bo większość suwaczków mnie smieszy
|
||
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nick mam z numerkiem - chciałam nawet zmienić na samą Kretkę, ale żal mi tych 7k postów , suwaczek w podpisie również mam, ale nie sądzę, żebym powalała infantylnością
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Kretka, a słitaskowe zdjęcie w avatarku ?
Szatański nick, a tu wielkie loff? Jesteś infantylna, tak Ci powiadam |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba o to marudzenie mi właśnie chodzi Sama generalnie jestem marudna ale czasem się denerwuje jak ludzie marudzą na wszystko w koło i czepiają się pierdół. Ale to chyba babska natura
|
|
|
|
#25 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo są pewne granice. Poza tym często zdarzają się również ciekawe cytaty.
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosz, zapomniałam o avie! Ale to jest szatańska miłość Przynajmniej mam In Flames'owy cytat do loff'owego suwaczka ![]() Dobry pomysł
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-08-30 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja rozumiem te z wagą czy włosowe, jak ktoś siedzi na wątkach tego typu to nie musi pisac w co drugim poście. Ale odliczanie "ile już jesteśmy razem" mnie nieco dziwi, bo nie widzę sensu Chociaż nic mnie nie powinno dziwić w tej kwestii odkąd koleżanka walnęła suwaczek z okazji pięciu dni związku ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() I muszę, po prostu musze to napisać - za każdym razem, kiedy patrzę na twoj avatar to moje spojrzenie w pierwszej kolejności ląduje na dekolcie |
||
|
|
|
|
#30 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie trochę śmieszą mnie takie, gdzie podpis jest typu "uszczęśliwia mnie", "kochamy się", blablabla i to od... 5 miesięcy czy coś takiego Wolę prostotę pod tym względem.---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Link do niej jest pod, cuuudna piosenka.Osz Ty zbereźniuchu Ty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

), to jeszcze jedna rzecz bije po oczach, a mianowice jak slodziaszne bywa to forum. Dla mnie zenujace sa te tytuly watkow, jakies smieszne wierszyki rodem z przedszkola...to nie to, ze od pewnego wieku to nie przystoi, ale to wszystko jest takie infantylne. Nie bede teraz przytaczac, bo o tego typu tematy i tak nie sposob sie nie potknac przegladajac forum.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Nad takimi głupawymi i słodziachnymi tytułami czy podpisami to się uśmiechnę najwyżej, ale generalnie nie roztkliwiam się.

I tak zostało. Każdy jest inny, pisze to co chce i korzysta z wolności słowa
I tyle.

Przynajmniej mam In Flames'owy cytat do loff'owego suwaczka
Chociaż nic mnie nie powinno dziwić w tej kwestii odkąd koleżanka walnęła suwaczek z okazji pięciu dni związku