|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęściarze Pana Hendryka na tropie zaginionej weny - cz.III
Część I: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294166
Część II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330560 Witajcie! Zacznę od tego, dla kogo jest ten wątek, bo tytuł nie wyjaśnia tego w pełni ![]() Poznaliśmy się w wątku "egzamin na prawo jazdy", połączył nas kurs i chęć zdobycia tego małego plasticzku zwanego "prawkiem". Pocieszaliśmy się w chwilach zwątpienia po nieudanych jazdach, oblanych egzaminach, razem cieszyliśmy się z postępów w nauce, trzymaliśmy kciuki za zdających, gratulowaliśmy tym, którym się udało, wspieraliśmy tych, którym powinęła się noga. Relacje przeplataliśmy innymi historiami, wspomnieniami, zabawnymi sytuacjami, które były naszym udziałem. Perypetie "L-kowe" mamy już dawno za sobą, ale nadal mamy ochotę pogawędzić w znajomym towarzystwie ![]() Wątek uważam za otwarty i mianuję się jego matką chrzestną
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-04-05 o 18:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęściarze Pana Hendryka na tropie zaginionej weny - cz.III
Witam w nowym wątku |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam od siebie tylko, że teraz właściwie każdy z nas zmaga się już z innymi egzaminami różnej maści Większość z nas co pół roku przechodzi przez sesję , większość co moment ma egzamin w pracy, bo oto trzeba się czymś wykazać, w czymś sprawdzić. Pusunia za moment wkroczy w nowy etap życia, bo w tym roku matura A Margo czeka poważny sprawdzian, bo będzie naszą pierwszą wątkową mamą Wspieramy, pocieszamy i gratulujemy I oby tak dalej
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Mamy nowy wątek
Również witam wszystkich Może jakoś uda nam się odnaleźć wenę do pisania, która gdzieś się zagubiła. Przyjemnego pisania Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad Czas edycji: 2010-04-05 o 13:08 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Martini masz absolutną rację. Byłabym za tym, żeby już usunąć ten mój wstęp na temat prawa jazdy
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;18362599]Też się zgadzam
W sumie już od okołó 1,5 roku mamy swój wątek "pogaduszkowy" [/QUOTE]I wszyscy już mają prawo jazdy-nikt już nie walczy
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wstęp zostawiła, bo to w końcu jest historia tego, jak się poznaliśmy
Jak coś, to sobie ktoś doczyta dalej ![]() I cieszy mnie bardzo, że na razie weny nam nie brak
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli wstęp ma zostać, to chociaż proponuję go uaktualnić, np:
Poznaliśmy się w wątku "egzamin na prawo jazdy", połączył nas kurs i chęć zdobycia tego małego plasticzku zwanego "prawkiem". Pocieszaliśmy się w chwilach zwątpienia po nieudanych jazdach, oblanych egzaminach, razem cieszyliśmy się z postępów w nauce, trzymaliśmy kciuki za zdających, gratulowaliśmy tym, którym się udało, wspieraliśmy tych, którym powinęła się noga. Relacje przeplataliśmy innymi historiami, wspomnieniami, zabawnymi sytuacjami, które były naszym udziałem. Perypetie "L-kowe" mamy już dawno za sobą, ale nadal mamy ochotę pogawędzić w znajomym towarzystwie ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Swoją drogą- nasz wątek kwitł, gdy byliśmy kursantami. Szkoda, że nam się towarzystwo wykruszyło
|
|
#12 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się ta aktualizacja wstępu ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że dlatego kwitł, bo wszyscy "jechaliśmy na tym samym wózku". A teraz każdy ma jakieś swoje sprawy, swoje problemy itp. Trzeba przyznać, że zdobywanie prawka jednak bardzo człowieka angażuje i w pewnym momencie życia jest to jeden z ważniejszych jego aspektów. Dlatego każdy był tak chętny do dzielenia się swoimi przeżyciami. Poza tym: wtedy dzieliliśmy się również swoimi L-kowymi doświadczeniami, które miały nam pomóc zdobyć prawko. I wszystkim nam się to udało .Szkoda, że towarzystwo się wykruszyło ... |
||
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ano szkoda, ale tak już jest, jak pochłania codzienność. Ja miałam już kiedyś taki "swój" wątek i też niestety się rozpadł
A było nam tak fajnie tam
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie , że tak
Wszystko przemyślałem i doszedłem do wniosku , że i ja przecie jestem szczęściarzem Pana Hendryka Oby ten wątek napotkał szczęściarzy , którzy będę mieli wenę największą z możliwych :par ty:![]() ![]() :spa m: ![]()
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
to jak? zmieniać czy zostawiać jak jest ten pierwszy post?
a co do mojego bycia pierwszą mamusią tego wątku - nie wiem czemu, ale od dawna mam takie niejasne przeczucie, że Dusia jest najstarsza z nas i ma rodzinę (w sensie męża i dziecka/dzieci), tylko nigdy się z tym nie ujawniła
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy Ty i Dusia nie jesteście przypadkiem w tym samym wieku?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drobna korekta w poście nr 1. tak może być?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-04-05 o 18:13 |
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo Dusia byłaby mamą przed wątkową, a Ty byś była mamą po wątkową. Co nie oznacza, że któraś byłaby mniej uprzywilejowana czy coś Chodziło mi tylko o to, że jesteś pierwszą mamą, której poczynania w stawaniu się mamą śledzimy na bieżąco.To tak jak byłoby ze ślubem czyimś. Jakby np. Papryka wychodziła teraz za mąż, to byłaby pierwszą wątkową panną młodą i nie byłoby tu znaczenia, że Margo jest już po ślubie. Na tej samej zasadzie Pawil jest pierwszym maturzystą, Agta pierwszą panią magister, a Gosia pierwszą panią licencjat (chyba, że Ir była pierwsza, nie pamiętam już ).Chyba nie umiem tego wytłumaczyć
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
kapuję
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pająka mam w pokoju, taki duży. Rano przede mszą był na ścianie, ale jak wróciłam to zniknął gdzieś, czyli czatuje gdzieś na mnie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, ale chyba nie wyjaśniłam tego dostatecznie dobrze
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18368865]IR była maturzystką przed Pawilem, ale nie było jeszcze naszego wątku, a do licencjata jeszcze nie dotarła ![]() [/QUOTE] Większość z nas była maturzystą przed Pawilem Chodzi o to, co się dzieje za czasu wątku Nie wiem czemu, ale byłam pewna, że Ty już na mgr jesteś. Serio Margo może pomożesz mi to jakoś wyjaśnić jeszcze, bo ja czuję, że motam jeszcze bardziej
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O kurczę, do mgr jeszcze daleko
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Lekko mnie przytkało jak zobaczyłam o czym piszecie.
W zasadzie miałam ochotę w ogóle nic nie pisać. Po namyśle chciałam się rozpisywać, ale skasowałam co napisałam. Powiedzmy że nie zamierzam tematu rozwijać i uważam go za zamknięty. Mam nadzieję, że ta moja odpowiedź nie jest zbyt ostra. Tyle komentarza z mojej strony. |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Ja to miałem ubaw po pachy , jak przeczytałem co Wy piszecie .
![]() Ale też odnoszę wrażenie , że to właśnie Dusia i Max są tutaj najstarsi . I moim zdaniem świadczy o tym ich sposób bycia i pisania tutaj . Czy tak nie jest??? Tak w ogóle mam tutaj obraz jakby warstwowy wiekowo - w jednej warstwie są właśnie Dusia , Margo i Max , w drugiej Martini , Papryka , Kesly , Agta w 3 Wdowa , Ir i Gosia no a na końcu ja , Kamil i Pusunia ... takie odnoszę wrażenie ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
To Dusia napisała , że nie ciągnie go dalej i uważa go za zamknięty. Ja i tak miałem to napisać kiedyś
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

A było nam tak fajnie tam 
:par ty: