|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
175cm wzrostu-super,ale...
jestem osobka raczej (napewno
tym ale jest moja waga tak wiec:plizzzz zapomnialam dodac cos o mej figurze - biodra nie narzekam,w granicy 90cm, talii ni ma (brzuszek nieszczesny, ehh) i uda jakies takie nie bardzo (53cm). pomozcie plizz!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 175cm wzrostu-super,ale...
przesadzasz...zdecydowani e... :/
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co dziewczyno, poczytaj sobie inne posty (dziewczyn, które naprawdę mają problemy z wymiarami) i walnij się mocno w łeb :/ Wybacz ton mojej wypowiedzi, ale Twoje żale są nieuzasadnione i po prostu żałosne :/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
czytajac Twoja wypowiedz na samym poczatku bylem przekonany, ze chcesz przytyc troszeczke.. i sie zdziwilem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hymm.. to moze cwiczonka, zeby nie bylo
poprawisz sobie samopoczucie, moze masz 'sflaczala' sylwetke, dlatego Ci tak cos nie pasuje? To cwicz i cwicz, na pewno nie zaszkodzi ja mam 168 wzrostu i waze 65kg - tak dla pocieszenia :P
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem szukasz problemu tam, gdzie go nie ma. Ale jeśli już tak strasznie Ci źle to zacznij uprawiać jakiś sport, a nie użalać się nad soba.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyno nie przesadzaj! ja tez mam 175 i 59kg,jest ok nie wiem czego ty od siebie chcesz.zgodze sie z as!a zacznij uprawiac sport
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co? Ja jestem 10 cm niższa i ważę tyle samo. I wcale nie wyglądam grubo, po prostu taką mam budowę. Taka waga jest jak najbardziej w normie zarówno w moim jak i w Twoim przypadku.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
175 i 58 kg..jejku przeciez wszystko jest w porzadku..jezeli chcesz schudnac czy cos w tym stylu ,to lepiej ujedrnic cialo poprzez sporty i cwiczenia
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Waga jest OK. Jeśli już chcesz porozpaczać, to patrz na wymiary
Biodra masz jak na mój gust, IDEALNE Uda też są w porządku. A ile masz w talii, jeśli można spytać? Jeśli to brzuszek Ci przeszkadza, to po prostu poćwicz: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/cwicz_z_nami_brzuch1.htm http://www.☠☠☠☠☠☠☠/cwiczenie_na_waska_talie1.htm http://www.kulturystyka.org.pl/Article439.html I naprawdę, moim zdaniem, wszystko masz w normie. Pewnie masz świetną figurę! Co mają powiedzieć osoby ze 100cm w biodrach? ![]() Ehh, pozdrawiam Na drugi raz słuchaj mamy i faceta
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. ja waże 56 kilo przy wzroście 158 cm i wcale nie uważam się za grubasa, wręcz przeciwnie (po prostu nie jestem szczuplutka ) a jak czytam taki posty to zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mną ok że tak myślę ale chyba jednak zostanę przy swoim...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 1.70 a moja waga to średnio między 61-62 i nie uważam sie za grubą!!!na serio przesadzasz!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Roksanka: zdecydowanie zostań przy swoim. Wątków takich "panien z problemami" o świetnych figurach jest tu parę, ale zwykle wypowiedzi ich założycielek pojawiają się tylko raz - w pierwszym poście, potem jakoś nabierają wody w usta. Podejrzewam, że zakładają takie wątki licząc na zachwyty innych dziewczyn, więc nie widzą sensu więcej się udzielać. Przynajmniej takie wnioski wyciągnęłam przeglądając to forum.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Przesadzasz i to bardzoooooooooooooooooooo oooooooo !!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 177cm i waze 57kg niechcialabym byc chudsza napewno!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno ty powinnaś raczej przytyć jakieś 3 kg!!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z Akne w 100%, to jest tylko na pokaz i pochwalenie się typu: "jakie to ja mam piekne cialo". Już dawno przestałam sie interesować i odpowiadać na takie posty.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
skoro widzicie posty "takich panienien" to po co w ogole tu piszecie?
ja poniekad rozumiem ta dziewczyne bo np moja siora jest tego same wzrostu wazy moze z 1-2kg wiecej i niby jest jej figura ok ale np ma strasznie masywne uda przez co sprawiaz wrazenie jakby wiecej wazyla :P waga na ogol nie odzwierciedla prawdziwych wymiarow.ja mam 166 kiedys(z miesiac temu) wazylam ok60kg i bylam "okragla", teraz waze 57kg i wygladam jakby schudla z 10kg.....wiele moich kolezanke ma dobra wage a np wyglad ich brzucha wymaga wiele do zyczenia....moim zdaniem jesli juz koniecznie dziewczyno chcesz cos robic to wlasnie sport!waga sie nie przejmuj.ja sie waze raz na ruski rok i jestem z tego zadowlona
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna podała również swoje wymiary. Czy Twoim zdaniem 53 cm w udzie sprawiają, że jest ono "strasznie masywne"? Może Twoja siostra ma więcej, nie wnikam, ale dziewczyna wyraźnie podała ile ma w biodrach i w udach. Moim zdaniem jej udo nie jest masywne :/ Podobnie jak i reszta.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
nigdy nie mierzylam sobie ani nikomu(w tym mojej siostzre) uda wiec nie wiem
poza tym mierzyc mozna sie na kilka sposob mozna mierzyc wlasciwie lub mozna sciskac centymetr na mierzonym fragmencie ciala i mozna trzymac bradzo luzno centrymetr na mierzonym fragmencie ciala w zaleznosci od potrzeb no dobra zmierzylam ile to by bylo te 53cm i moja siora tez tyle ma mniej wiecej....
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
I przy tym wzroście, mając te 53 cm w udzie Twoja siostra wygląda źle? Ok, to ciesz się, że mnie nie widziałaś (152 cm wzrostu, 50 cm w udzie!!!) Chyba uciekłabyś z krzykiem!
![]() Ech, dziewczynki, dziewczynki... |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. to powinnam iść się najlepiej powiesić...
162 cm i 66 kg, a w udzie 63 cm .. pozostawię ten wątek bez komentarza...
|
|
|
|
|
#24 |
|
... choć nie Westwood
|
Przy takim samym wzroście wazę 8 kg więcej....
Dążę właśnie do 58 kg. Wystarczy bys uwierzyła, że masz idealną wagę?
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
wszystko zalezy od budowy ciala.moja siora np ma zupelnie plaski brzuch a nogi (uda) wygladaja poteznie bo cwiczyla siatke wiec sa raczej umiesnione
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też do tego zaliczasz? =)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

tak wiec:

Biodra masz jak na mój gust, IDEALNE
. ja waże 56 kilo przy wzroście 158 cm i wcale nie uważam się za grubasa, wręcz przeciwnie (po prostu nie jestem szczuplutka ) a jak czytam taki posty to zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mną ok że tak myślę ale chyba jednak zostanę przy swoim...

=)