|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Warszawy ,okolo 30 lat, laczmy sie !
Czesc!
Mam na imie Dorota, zapraszam do mojego watku wszystkie dziewczyny, ktore chca pogadac, moze czasem sie spotkac, ktore mieszkaja w Warszawie, badz w jej okolicach, i najwazniejsze maja kolo 30-stki ![]() Wiem, ze sa takie Warszawskie watki, ale przejrzalam je i stwierdzilam, ze jestem "za stara", zeby tam sie " zaczepic ". Wszystkie dziewczyny ,ktore sie tam udzielaja sa aktualnymi studentkami, maja po 21-23 lata. Ja mam 28 lat, jeszcze, w Pazdzierniku koncze 29 ![]() Mam meza juz od 9 lat, dwoch chlopakow 8 i 6 lat. I tak sie zachlysnelam malzenstwem, ze niemam przyjaciolki, dwie moje najlepsze kolezanki kilka lat temu wyjechaly za granice i czasem jest mi smutno.. Jezeli jestes mloda kobietka i masz ochote poplotkowac, pogadac, czy spotkac sie przy kawce, piwku to zapraszam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Dolce vita
|
Dot.: Dziewczyny z Warszawy ,okolo 30 lat, laczmy sie !
Cześć, no ja to Ciebie kojarzę nawet i z małej TV
Jeśli masz ochotę spotkać się, wparawdzie ja mam 26 lat, to nie widzę problemu. Nie jestem mężatką
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Warszawy ,okolo 30 lat, laczmy sie !
Hejka, ja również mam 26 lat, męża i dzieci brak
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.