|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co robicie w necie?
Zastanawia mnie jak inni spedzaja czas internecie, na jakie strony wchodza, bardziej rozrywkowe czy edukacyjne itp.
Ja np. serfowanie spedzam glownie na czytaniu portali informacyjnych typu onet.pl, wp, o2 itp. oczywiscie portale spolecznosciowe zajmuja duzo czasu, codziennie wchodze tez na pacjenci.dentonet.pl , bo mam swira na punkcie swoich zebow i musze wiedziec o nich wszystko ![]() ![]() ![]() poza tym jeszcze jakie portale z plotami, ale to juz rzadziej. A jak Wy spedzacie czas w internecie wizazanki? Co robicie i na co marnujecie, albo dobrze pozytkujecie czas? )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robicie w necie?
Marnujemy czas na wklejanie pseudo reklam na wizażu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lena
|
już kiedys był podobny wątek.. nawet sie w nim wypowiadałam; ale co mi szkodzi jeszcze raz
ja zaczynam od portalu informacyjnego (bo to moja strona startowa- tvn24 potem jest przeglądanie prasy z mojego regionu - trochę dawki plotek - wizaż - a kończę zawsze pocztą. na to wchodzę codziennie (lub prawie codziennie).. a inne strony w zaleznosci co potrzebuję danego dnia wygooglować... ![]() też tak myślałam ze to pseudo reklama.. ale znudów napisałam..
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
-poczta
-fejs -nk -wizaż -allegro -butik -blog te strony odwiedzam najczęściej
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

)