|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() W październiku pragnę <3 Skuś mnie!P O S Z U K I W A N E :
SWETERKI długie ROZMIAR 36 (ale to zależy, wiadomo) KSIĄŻKI (wnętrzarskie albumy z Ikei, thriller, kryminał, horror) Teraz poszukuję intensywnie: Chłód granitu - Stuart MacBride Zaczynam zbierać serię DEATH - Nora Roberts pisze jako J.D. Robb: 1. Dotyk śmierci (Naked in Death) 2. Sława i śmierć (Glory in Death) 3. Kwiat nieśmiertelności (Immortal in Death) 4. Śmiertelna ekstaza (Rapture in Death) 5. Czarna ceremonia (Ceremony in Death) 6. Anioł zemsty (Vengeance in Death) 7. Randka ze śmiercią (Holiday in Death) 8. Zabójczy spisek (Conspiracy in Death) 9. Aż po grób (Loyalty in Death) 10. Świadek śmierci (Witness in Death) 11. Zapłacisz krwią (Judgement in Death) 12. Srebrny błysk śmierci (Betrayal in Death) 13. Wróg w płatkach róż (Seduction in Death) 14. W pogoni za śmiercią (Reunion in Death) 15. Wirus śmierci (Purity in Death) 16. Portret śmierci (Portrait in Death) 17. Powtórka ze śmierci (Imitation in Death) 18. Skarby przeszłości (Remember When) 19. Rozłączy ich śmierć (Divided in Death) 20. Wizje śmierci (Visions in Death) 21. O włos od śmierci (Survivor in Death) 22. Naznaczone śmiercią (Origin in Death) 23. Śmierć o tobie pamięta (Memory in Death) 24. Zrodzone ze śmierci (Born in Death) - już mam ![]() 25. Słodka śmierć (Innocent in Death) 26. Pieśń śmierci (Creation in Death) 27. Śmierć z obcej ręki (Strangers in Death) 28. Śmierć cię zbawi (Salvation in Death) 29. Obietnica śmierci (Promises in Death) 30. Śmierć Cię pokocha (Kindred in Death) 31. Śmiertelna fantazja (Fantasy in Death) A poza tym lista książek, które chcę mieć jest tu ![]() ZAWSZE JESTEM CHĘTNA NA KOSMETYKI: - naturalne kremy do twarzy bez alkoholu i perfum w składzie - żele pod prysznic (również męskie), płyny, sole i inne frykasy do kąpieli - odżywki do włosów WAX - mini serie z H&M DROBIAZGI DO DOMU Home&You, Ikea (lustro na ścianę, ładne pudełka, poszewki) PRADA CANDY PRÓBKI, ODLEWKI ![]() TELEFON z klawiaturą qwerty Trochę scrapuję ![]() Robię kartki różnego rodzaju, więc wszelkie guziki, ćwieki, tasiemki, skrawki kolorowych materiałów, tekturowe metki chętnie przyjmę!
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-11-12 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.