|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sierpień ubrań do pracy M/L, butów 38/9, Nivea Q10, Benefit Dallas, YR EDT POSZUKUJĘ ![]() Z ubrań: · UBRAŃ M/L (nie mniejszych!), najchętniej gładkich lub w kwiaty, paski, grochy takich bardziej eleganckich do pracy- haremek (bardzo!), rurek, nietoperzy, ołówkowych spódnic (do kolan +-), rozkloszowanych spódnic (też do kolan), sukienek (też do kolan ![]() sweterków/bluzek oversize, ·przewiewnych haremek na codzień, a la H&M · gładkich balerin 38/39 kolory j.n.- za czarne lakierowane oddam dużo, · sandałków lub open toe 38/39 – czarne, beż, żółte, złote, brąz · tenisówek 38/39 białych lub granatowych · spódnic maxi · marynarek M/L (bardzo granatowa i kobaltowa/niebieska) · Aktualnie szukam też sukienki na wesele, chętnie rozkloszowana, góra gorsetowa jakby ale może mieć te rękawki czy grube ramiączka, najchętniej taka żeby nadawała się też na wyjścia nie-weselne, raczej jednolita kolorystycznie, chętnie czerwona, koralowa, beżowa, granatowa, soczyście zielona lub kobaltowa. Rozmiar M w stronę L ![]() Z kosmetyków: · kremu na dzień i na noc przeciwzmarszczkowego 25+ - najchętniej Nivea Q10 · kremu pod oczy przeciwzmarszczkowego, nawilżającego (za żele dziękuję) · bardzo bardzo pudru brązującego matowego, raczej ciemnego - Benefit Dallas, W7 Honolulu, Ziemia Egipska itp w tonacji różo-brązu chłodnego · specyfiku do układania/przyciemniania brwi (brąz)- bardzo chętnie Wibo · masek do włosów suchych - fryzjerskie Welli, Loreal etc, Bingo, Stapiz, Pantenon, Gliss Kur czarna- Ultimate Repair (za inne drogeryjne dziękuję) · kosmetyków do włosów Marion (aktualnie chętnie malinowo-octowa seria gł. kąpiel) · wody toaletowej z YR - truskawka, wanilia oraz limitowianka kokos&ananas · PERFUM - Kenzo Amour (!!!) , Cacharel Amor Amor (różne wariacje i oryginał), Acqua di Gioia, TM Alien (najchętniej letnich limitowanych edycji), Armani Code, perfum męskich m.in. PR One Milion ![]() · kosmetyków pielęgnacyjnych Alverde i Balea (gł. do włosów), Palmers (balsamu do ciała) · maseł do ciała, zapachy "spożywcze"- wanilia,kawa, kakao/czekolada, cynamon, cukrowe(np. Farmona, TBS, Ziaja, Joanna) · zawsze - błyszczyków i pomadek chłodny róż, nude - pastele, bez drobin i dobrej jakości ![]() · tuszu Loreal Lash Architect 4D, nowego · wody termalnej · olejków Alterra (najchętniej tego z granatem) · specyfików typu Belissa, Merz Special, Skrzypowita itp. · jakiegoś preparatu do pielęgnacji i zmiękczania skórek przy pazurach. Dodatkowo: · książek Pilcha, Wiśniewskiego, polska współczesna proza · książek różnych o kotach (ale nie albumy tylko proza/poezja z kocim motywem Za rzeczy które będą dobre rozmiarowo mogę oddać sporo ![]() Mogę poszukać także poza wątkiem jeśli będzie potrzeba bo i kosmetyków, i ubrań mam jeszcze sporo ![]() UWAGA ! Jeśli coś masz z tej listy odezwij się w odpowiednim moim wątku- ubranie- w ubraniowym i kosmetyk- w kosmetycznym ![]() ![]() PS. Do poniedziałku 27.08. mogę trochę nieregularnie odpisywać bo mam i trochę problemów ze zdrowiem, i też mam remont w domu więc trochę problemy z netem. Więc prośba o wyrozumiałość ![]() Edytowane przez czikicziki Czas edycji: 2012-08-21 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: sierpień ubrań do pracy M/L, butów 38/9, Nivea Q10, Benefit Dallas, YR EDT
zajrzyj ddo mnie, mam ciuchy w Twoim rozmiarze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: sierpień ubrań do pracy M/L, butów 38/9, Nivea Q10, Benefit Dallas, YR EDT
zajrzyj do mnie, chętnie wymienię na jakąś większą L
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
u mnie koralona/malinowa sukienka M/L i inne ciuszki w rozm. L
![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.