|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Sukienka "tulipan" Topshop by Peter Jensen
Witam, mam do wymiany sukienkę marki Topshop z linii specjalnej zaprojektowanej przez Peter Jensena. Jest to śliczna sukienka typu "tulipan" z gorsetową górą, wykonana z porządnego materiału, jest w stanie idealnym. Mam ją z najnowszej wymianki, niestety jest na mnie sporo za duża.
Wymienię tylko na coś super, ubrania lub kosmetyki, moją wishlistę można znaleźć w wątku kosmetycznym, proszę tylko o rozsądne propozycje. Wymiary (te są orientacyjne, pomierzę jeszcze raz na życzenie): Miseczka: Duże B - D Obwód w biuście: 105 cm Obwód w biodrach (maksymalna szerokość sukienki, jest delikatnie rozkloszowana): 115 cm Obwód na końcu 'gorsetu' (powyżej talii): 80 cm Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-10-01 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukienka "tulipan" Topshop by Peter Jensen
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Niestety na chwile obecną nie poszukuje sukienki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Z kosmetyków/perfumy tylko true glow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.