|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
włosy, wypadanie, łysienie, vichy ampułki
Cześć Forumowicze
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was stosował już ampułki Vichy Dercos Neogenic. Na opakowaniu jest napisane, żeby używać rano albo wieczorem na mokre lub suche włosy. Zastanawiam się czy włosy są po tym tłuste i jak to właściwie stosować? Jak długo tym masażerem wcierać? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzieć od użytkowników. Chętnie dowiem się Waszych opinii na temat tego produktu ![]() Jeszcze mam pytanie jak się "montuje" ampułkę do masażera? Trzeba przebić czy ściągnąć górny kapselek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: włosy, wypadanie, łysienie, vichy ampułki
Stosowałam, ale bylo to jakieś 5 lat temu. Włosy niestety po wtarciu są tłuste, wyglądają nieświeżo wiec ja zawsze wcierałam wieczorem i myłam na drugi dzień rano. Użyłam 2 opakowania, w każdym było 18 ampułek, czyli w sumie 36 sztuk.
Jeśli chodzi o efekty..u mnie nie było żadnych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Używałam jakieś dwa lata temu.
Także wcierałam wieczorem bo włosy po nich robiły się jakieś dziwne. Użyłam dwa opakowania - efektu nie było. Włosy się sypały, a przy myciu to był koszmar... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Marta w takim razie co zastosowałaś na poprawę włosów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dermatolog zapisał mi leki robione na zamówienie w aptece ( wcierało się je w skórę głowy) , jakieś witaminy i szampon i tonik novoxidyl.
Sama z siebie kupiłam też maskę z WAX-a. Włosy faktycznie przestały wypadać. Najlepiej jak sama się udasz do dermatologa i sam Ci coś zapisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.