|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy dostałam drugą szansę?
Witam Was kochane Wizażanki
![]() Chciałabym się wygadać, ale może też uzyskać jakąś poradę. Jako mała dziewczynka jeździłam do cioci na wakacje, a tam był chłopak który wpadł mi w oko ![]() Nie wiem wydaje mi się, że otrzymałam od losu drugą szanse tylko, że ja nie umiem jej wykorzystać. Kompletnie nie znam się na sprawach damsko-męskich. Przepraszam za tak długi post i proszę o opinię co o tym wszystkim myślicie. Dziękuję z góry i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dostałam drugą szansę?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. Ten post nie jest dlugi ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
takie puszenie pojawilo sie jakis miesiac temu i nie potrafie poznac jego przyczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może jestem jakaś niewzruszona nieromantyczna czy coś, ale nie za wiele patosu wszyscy przypisujecie tej sytuacji? Druga szansa? Los tego chce?
Chłopak trafił do tej samej klasy, nie jest to nic nadzwyczajnego. Jeśli dalej Ci się podoba, to spróbuj się do niego zbliżyć, jeśli nie, to traktuj go jak kolegę. Nie wiem po co w to mieszać los i przeznaczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz to możesz sobie nawet wierzyć w strzale amora bo dlaczego nie?
Popieram wpowiedzi dziewczyn, bądź sobą i nie cuduj na siłę, zobaczysz jak się sytuacja rozwinie ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Dlaczego ? to takie miłe gdy los nas tak zaskakuje ![]() Trzeba się cieszyć,
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.