|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
fb
dziewczyny czy któraś z was wie jak się zbiera osoby które "lubią to" na fb? np. społeczniość jesteś taka brzydka...., albo faceci kochają.... i tam lubi to po 20tyś
czy to się wysyła zaproszenia czy jak? pytam z ciekawość zastanawia mnei to czy te soboy które prowadzą taki profil wysyłają po kilkadziesią zaproszeń dziennie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: fb
A ty nigdy nie kliknęłaś "Lubię to!" przy stronie, która wyświetliła się, bo ktoś z Twoich znajomych ją polubił? Głównie tak to działa.
A poza tym często takie strony proponuję share za share i spamują inne strony. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja teraz coraz mniej klikam "lubie to" przy takich stronach, chociaż kiedys lubiłam się w to bawić. Głównie teraz przy obcojęzycznych, bo te polskie robia się coraz głupsze i coraz bardziej infantylne. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Kiedyś podłapałam fazę na lajkowanie grup, było tego multum, potem zrobiłam porządki i wywaliłam większość. W sumie teraz mam dalej bardzo dużo |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ja przestałam "lajkować", bo wkurzają mnie niejednokrotnie głupie wpisy na tablicy z tych profili. Wolę np. czytać wpisy znajomych.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

czy to się wysyła zaproszenia czy jak? pytam z ciekawość zastanawia mnei to czy te soboy które prowadzą taki profil wysyłają po kilkadziesią zaproszeń dziennie?