|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Witam i pytam :o)
Witam was wszytskie
na tym podforum jestem po raz pierwszy .mam do was pytanie przegaldalam wasze watki no i nie umialam znalesc wystarczajacych odpowiedzi Czy mogłybyscie mnie poinstruowac jak nadac odpowiedni ksztalt paznokciom ? Oraz jak zrecznie i szybko pomalowac paznokietki (zazywczja maluje tylko bezpbarwnym lakierem) wiecie chodzi mi o fajny efekt na krotkich paznokciach ...... Prosze o porady i jakies uwagi dziekuje za pomoc
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Witam i pytam :o)
acha wklejam zdjecie -podkradlam je z innego watku autorka zdjecia jest magda20 przepraszam ze je wykorzystuje ale mniej wecej o taki efekt mi chodzi -oczywscie bez wzrokow ..
prosze wytlumaczcie wszystko jak laikowi :| pozdrawiam Ps . Jelsi autkorka zdjecia bedzie chciala abym je usunela zorbie to bez problemu pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli szukasz jakichś wzorków to przejrzyj sobie to całe podforum o paznokciach, dziewczyny umieszczają tutaj mnósstwo wzorków i opisują krok po kroku jak je wykonać.
zobacz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nia+krok+kroku a tutaj o kształcie paznokci, dużo fajnych informacji: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...B3t+paznokciom wogóle polecam ci wyszukiwarkę, pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze dodam linka do wzorków na któtkie paznokcie
![]() -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=63044 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wcale nie gniewam sie za zamieszczenie mojego zdjecia
przeciez podpisałaś ze to moje )Ja piłuje paznokcie na prosto a potem boki delikatnie do środka i opiłowuje te sterczące rogi zeby były delikatnie zaokrąglone i to wszystko
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje z alinki -uzywalam wyszukiwarki ale ja chyba tepa jestem i nic nie znalazlam ale jak zwykle mozna na was liczyc dziekuje zabrdzo za linki i magdzie20 za pozowloenie wklejenia zdjecia oraz za info dziekuje bardzo
Dzis rano poszlam sobie do sklepu i kupilam lakiery : Inglot numer 166 i numer 332 oraz cos w rodzaju Inglot techno UV coat -pani powiedziala ze ladniej wteyd kolory wygladaja jak sie na te lakiery nalozy te UV oraz lakiery z Soraya -numer 25 i24 oraz pilniczek do paznokietkow taki kolorowy hehe to sie bede zabierac za malowanko i szlifowanko dizekuje za rady
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
czy lakiery z soray-a sa dobre ??czy raczej kiepski ?bo wiem ze oinglot jest dobry skoro praktycznie kazda z was ma choc jedna sztuke, niesttey nie stac mnie bylo az na 5 lakierow z inglota dlatego kupilam 3 oraz dwa z soraya- bo sa az po 6 zeta
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
streptococus taki kształt paznokci i wzorek to jest żaden problem. Jak długie masz teraz paznokcie? Pilniczek trzymaj poziomo i przejeżdząj nim tylko w jedną stronę po pazurku w ten sposób nie będzie rozdwojony i nadajsz mu kwadratowy kształt. Później tylko leciutko zaokroąglij boki i kształt powstanie ten sam co na zdjęciu. Co do lakierów gorąco polecam firmy Venita young lub Hean. Z tej firmy są również niedrogie linery i dlugo się trzymają - wiem bo sama używam
. No i co jeszcze mogę polecić. Oglądaj fotki w internecie i ćwicz, ćwicz ćwicz. Nikt na początku nie robi super wzorków z czasem i po wielu ćwiczeniach wychodza coraz lepsze. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

na tym podforum jestem po raz pierwszy .
pozdrovionka 

MIŁEGO DNIA