|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Szukam: podkład, pielęgnacja włosów, mascara, krem do rąk i inne, zajrzyj! Wrzesień
Witam dziewczyny, poszukuję kilku kosmetycznych drobiazgów:
-oleje do włosów -oliwka Babydream fur Mama lub Hipp -krem do rąk suchych i zniszczonych -produkty do pielęgnacji stóp-kremy, peelingi, sole -zapachy: Puma I'm going, Bruno Banani Pure Woman zapraszam do mojego wątku
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-11 o 13:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam: podkład, pielęgnacja włosów, mascara, krem do rąk i inne, zajrzyj! Wrze
mam rimmel stay matte odcień true ivory , zostało 3/4, calutką niveę long repair, nowy peeling do stóp Farmona Nivelazione oraz nowy krem do rąk Kamil. i to wszystko za jeden stanik , nie mogę nigdzie znaleźć takiego rozmiaru a mi zależy
rozważ to proszę.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam: podkład, pielęgnacja włosów, mascara, krem do rąk i inne, zajrzyj! Wrze
wszystko jest nowiutkie i nigdy nie używane , raczej nie widzę tych dat ważności nigdzie... jedynie podkład jest używany ale bardzo niewiele, zostało 3/4 albo i więcej
to co ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

rozważ to proszę.