| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-08-28, 10:58 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 |   Dzień Chłopaka - kłopot z prezentami

Witam serdecznie wszystkie Wizażanki.  Wiem, że do Dnia Chłopaka zostało jeszcze trochę czasu, ale już się martwię. Jestem wychowawcą 2 klasy w gimnazjum, w której jest 17 chłopców i tylko trzy dziewczynki (z niezbyt zamożnych rodzin). Pomóżcie proszę co możemy wyczarować dla klasowych chłopców. Może coś z masy solnej? Czekam na odpowiedzi i za każdą pomoc będę bardzo wdzięczna. | 
|     |   | 
|  2008-08-28, 22:37 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Dzień Chłopaka - kłopot z prezentami

może by zorganizować klasowy rajd tego dnia?  albo jakis fajny dzien bez lekcji...  plus do tego bo jakims slodyczu...   
				__________________ małymi kroczkami dążyć do celu.! ;* ;D | 
|     |   | 
|  2008-08-29, 00:15 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

a moze kubki z ich imionami, albo bilet do kina na dowolny film albo śmieszne breloki do kluczy... wszystko zalezy od budzetow. | 
|     |   | 
|  2008-08-29, 13:31 | #4 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
  zeby bylo tanio a chlopakom z 2 gim sie spodobalo to najlepiej slodycze  jakby dziewczyny poprzynosily produkty z domu i upiekly jakies ciastka, przyniosly owoce napoje i posiedziec z godzinke  pomysl z rajdem jest fajny  albo ognisko, dyskoteka czy cos takiego  wtedy zlozyliby sie wszyscy ale dziewczyny pare zlotych wiecej i bylo by ok  albo jesli ktoras potrafi rysowac to zrobic karykatury chlopakow, wymyslic o nich jakies wierszyki smeszne - my tak robilysmy w podstawowce  i po czekoladzie z biedronki dla kazdego   | |
|     |   | 
|  2008-08-31, 22:13 | #5 | 
| Moderatozaur | 

Myślę, że impreza to dobry pomysł. I własnoręcznie upieczone ciastka  Kiedyś gdzieś mi skądś sie taki pomysł przyplatał o Wyborach Mistera (w którym to każdy oczywiście Misterem zostaje tylko w innej kategorii - takiej, żeby pasowała do zainteresowań np, albo jakiejś cechy charakterystycznej -pozytywnej oczywiście), ale to juz z kolei zalezy od poczucia humoru. Nie każdemu może się to spodobać, nawet jeśli dziewczyny starałyby się podkreślać tylko i wyłącznie zalety. 
				__________________ Zapraszam serdecznie do oglądania moich wyczynów szydełkowych i nie tylko... o tu To już ... | 
|     |   | 
|  2008-09-15, 21:45 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dobry pomysł Justi no i warto podbić watek za niedługo ten dzien dziewczyny prawda?

| 
|     |   | 
|  2009-08-23, 11:26 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-08 
				 |  Dot : Dzień Chłopaka - kłopot z prezentami... 

Myślę, że może urządzić jakąś dyskotekę...albo dać słodycze...i ten pomysł z podpisanymi kubkami też jest super...   Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2012-09-25, 19:43 | #8 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-09 
				 | 

Moje drogie zapraszam na stronę gdzie wiele pomysłów na prezent na dzień chłopaka i wiele innych ciekawostek   miedzynamikobietami.blogs  pot.com | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.