|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() wiosenna wymiana perfumowa
UWAGA wątek nieaktualny!
Witam! To mój początek w wątku wymiankowym, więc proszę o wyrozumiałość ![]() a - atomizer f- fiolka szaro - rezerwacja Flaszki Cuir de Lancome 20-22ml z 50ml z firmowym kartonikiem -etui Miniaturki: Hermes Caleche soie de parfume 7,5ml Próbki: Ajmal Shadow for Him 2ml (a) Ajmal Shadow for Her 2ml (a) Ajmal Alf Lail O Lail 0,4ml (a) A. Goutal Duel A.ok 2,5ml (a) Annayake Tsukimi 2ml(a) Diptique Feu de Bois 0,5 ml (a) Ferragamo Salvatore F for Fascinating 1ml ((a) fabryczna) L' artisan Tea for Two 0,5 ml (a) L' Eau d' Italie Bois d' Ombrie ok 1,7 ml Lutens S. Russe 1,8ml(a) Micallef Oud Gourmand ((f) próbka robiona z Missali) Micallef Royal Muska 0,4 ml (f) Michał Szulc Sale 01 2ml (a) Penhaligon's LP9 2ml (a) Taurer Miriam 2ml (a) Odlewki Ambre Gris 9-10/19ml Aquolina Blue Sugar edt 7/10ml Byblos Sandalo 5ml L' Erbolario Corteccia 15 ml Disquared Potion II 7ml Etro Gomma 5ml Ginestet Le Boise 5/10ml Iso E- Super 5ml (olejek) Lubin Idole EDP 4,5/5ml Molinard Habanita 8/10ml Mugler Alien Saphir Soleil 8ml Penhaligon's Elixir 5/7ml Zirh Ikon do 15ml Cały czas składam Wish- Listę w jedną całość puki co, poszukuję: próbki Champagne de Bois SSS YR Hoggar Perles Lalique Elixir des Merveilles EDP 10-15ml odlewki La Femme Jolie ( wiem, że to prawie nie możliwe ale jednak) do 10ml max Quessence Quality do 15ml nowego Black Cashmere DK ok 10ml odlewki Wonderwood 5-10ml Byredo Bal d'Afrique 5-10 ml Cuir Ottoman 5-10 ml Aziyade 5-10 ml Wazamby Dune Dior do 10ml Lista tych chciejstw nie jest rygorystyczna i nie znaczy, że innymi zapachami nie jestem zainteresowana Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-09-22 o 14:13 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty wymiana
duużo za Ilamasqua Freak ok 2ml
![]() podobają mi się też flakony J. del Pozo Ambar 22/30 ml Mirra & Mirra Il Coloniali
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32134392]Coś u mnie za Hermes Caleche soie de parfume 7,5ml?[/QUOTE]
niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za
Aquolina Blue Sugar edt 7/10ml Estee Lauder Youth Dew Amber Nude ok 7/10ml Micallef Watch 4/5ml Oscar de la Renta Volupte 6/12 ml
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
może coś u mnie za: Mirra & Mirra Il Coloniali ok 25-30 ml w tubie oddam za jakąś odlewkę może być mniejsza Hermes Caleche soie de parfume 7,5ml Bijan Black 0k 1ml (f) Montale Full Inscense 0,5 ml (a) Micallef Oud Gourmand ((f) próbka robiona z Missali) Micallef Royal Muska 0,4 ml (f) Estee Lauder Youth Dew Amber Nude ok 7/10ml
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się: Oscar de la Renta Volupte 6/12 ml L' Artisan Safran Troublante ok 4-4,5 /5 ml Znajdziesz coś u mnie? Lista https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=32197146&p ostcount=2567 Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-02-13 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
bardzo by mnie ukontentowały :
Les Parfums De Rosine - Poussiere de Rose EDP 4 ml Mauboussin EDP 4 ml ale nie wiem czy to aby nie za bardzo w dysproporcji stoi może sobie coś dobierzesz? dobra, na razie zmykam jak coś to odpiszę ok 22.00
[SIZE=2]Szukam flaszek z ubytkiem: ANGEL EDP Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-02-14 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bez problemu oddam odlewki. Także jak jesteś nadal zainteresowana to czekam na adres. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To już ślę dane na pw
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Polu, u Ciebie zawsze coś znajdę. A konkretnie:
DK Black Cashmere 2ml (a) Ilamasqua Freak ok 2ml (a) L'Erbolario Ambraliquida 2ml (a) L' Artisan Dzongkha ok 1,6 ml (f fabryczna) S. Lutens Miel de Bois 2ml(a) Annayake Miyako 2ml (a) Helley Cardinal 2ml (a) Undergreen Black 1ml (a) w ilościach testowych dla Ciebie znajdą się też wszystkie stężenia Smoków i Niebieski Kapelusz Mariny Picasso, który być może wciąż chcesz poznać.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie, może coś znajdziesz za poniższe
![]() Made in Italy Sicily 0,9ml (a) Van Gogh Hemp and Leather 1ml (a) Van Gogh Matau 1ml (a) Undergreen Black 1ml (a) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Elixiru mam flaszkę
![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2012-04-08 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może być 7 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Z przyjemnością poznam Teck
![]() Adres Twój mam- tyle że nie wiem kiedy uda mi się wyrwać na pocztę, tydzień szykuje się morderczy.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I u Ciebie jutro powinna być przesyłka bo nadałyśmy, zdaje się, symultanicznie.
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja też juz mam paczuszkę od Ciebie, dziękuję przeogromnie za moc gratisów
![]() Cieszę się że znalazłaś Smoka dla siebie- z baterii próbek od Ciebie testuję właśnie Miód od Lutensa, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Istny potwór ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie, a teraz myślę
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenna wymiana perfumowa
Witaj, podoba mi się to: Folies de Saisons Fantaisies d'Hiver YR, trochę mało tego mojego In White, więc dorzucę odlewkę 10ml Elixir des Marveilles z ostatniej wizażowej rozbiórki u Rousse. Co powiesz na taką propozycję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj Polu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj Polu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj Polu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Folies de Saisons Fantaisies d'Hiver Yves Rocher Nowy
Coś u mnie? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Folies de Saisons Fantaisies d'Hiver Yves Rocher Nowy Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.