|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czy kolor rudy to dobry pomysł :)
Witam Was serdecznie
![]() ![]() Nie czuję się atrakcyjna, czuję się szaro i jakoś nijako- mam wrażenie że to właśnie przez te włosy....co do makijażu kreska, czasem kredka , tusz i puder ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Czy kolor rudy to dobry pomysł :)
Mogłoby być ciekawie, ale zamiast typowej "marchewki" poradziłabym Ci ostrą czerwień, jak np. Feria Preference nr 67 - ostra czerwień. Mam ten kolor, a wcześniej miałam czarne włosy stopniowo farbowane rudawymi ciemnymi brązami i tez się obawiałam zmiany na czerwone, niepotrzebnie. Mam podobny typ urody, co i Ty.
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Mogłoby być ciekawie, ale zamiast typowej "marchewki" poradziłabym Ci ostrą czerwień, jak np. Feria Preference nr 67 - ostra czerwień http://4.bp.blogspot.com/-TuBYDZ10eR...e-Scarlet.jpg4 Mam ten kolor, a wcześniej miałam czarne włosy stopniowo farbowane rudawymi ciemnymi brązami i tez się obawiałam zmiany na czerwone, niepotrzebnie. Mam podobny typ urody, co i Ty. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Mogłoby być ciekawie, ale zamiast typowej "marchewki" poradziłabym Ci ostrą czerwień, jak np. Feria Preference nr 67 - ostra czerwień http://4.bp.blogspot.com/-TuBYDZ10eR...e-Scarlet.jpg4 Mam ten kolor, a wcześniej miałam czarne włosy stopniowo farbowane rudawymi ciemnymi brązami i tez się obawiałam zmiany na czerwone, niepotrzebnie. Mam podobny typ urody, co i Ty. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Mogłoby być ciekawie, ale zamiast typowej "marchewki" poradziłabym Ci ostrą czerwień, jak np. Feria Preference nr 67 - ostra czerwień http://4.bp.blogspot.com/-TuBYDZ10eR...e-Scarlet.jpg4 Mam ten kolor, a wcześniej miałam czarne włosy stopniowo farbowane rudawymi ciemnymi brązami i tez się obawiałam zmiany na czerwone, niepotrzebnie. Mam podobny typ urody, co i Ty. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Mogłoby być ciekawie, ale zamiast typowej "marchewki" poradziłabym Ci ostrą czerwień, jak np. Feria Preference nr 67 - ostra czerwień http://4.bp.blogspot.com/-TuBYDZ10eR...e-Scarlet.jpg4 Mam ten kolor, a wcześniej miałam czarne włosy stopniowo farbowane rudawymi ciemnymi brązami i tez się obawiałam zmiany na czerwone, niepotrzebnie. Mam podobny typ urody, co i Ty.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zacznijmy od tego, że masz przepiękną twarz i urodę, której zapewne niejedna dziewczyna by pozazdrościła ! Jeśli jest tak jak mówisz, że czujesz się nijako, szaro i bez wyrazu patrząc w lustro to zmiany są wskazane, wiem coś o tym !
![]() Moim zdaniem rudy w Twoim wypadku to strzał w 10 ! Uderzałabym w ten kolorek który zamieściłaś jako ostatni w zdjęciach. Masz taką fajną i ciekawą twarz, że rudością nadasz jej charakteru a makijaż jaki opisujesz, ten stosowany na codzień idealnie wręcz wpisze się w ten zestaw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Ps. Tylko błagam NIE CZARNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na pewno nie czarne- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
A ,mi sie podoba twoj naturalny.
![]() Zdjecie ktore wkleilas koloru podchodzi bardziej pod miedz. Musisz wziasc pod uwage ze ciezko bedzie pozbyc sie rudosci z wlosow. Ale wiadomo kobieta czasami potrzebuje chec zmiany. Zgadzam sie z powyzej opinniami,rudy bedzie pasowal i wyostrzy twoje rysy. Po za tym sliczna dziewczyna z Ciebie ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za dotychczasowe opinie i rady...
![]() ![]() ![]() Co do koloru oczywiście mam dylemat jaką farbę wybrać..ostatecznie wybiorę i zainwestuję farbowanie u fryzjera ( bo nie chcę czegoś popsuć..) Co do farb koleżanka poleciła mi markę LECHER GENEZA ( ja pierwszy raz o niej słyszę) dlatego mam pewne obawy ( może Wy ją znacie?) http://allegro.pl/lecher-geneza-cont...607162032.html kolor - ultra jasna miedź lub z GARNIERA - jasna intensywna miedź albo złocisty miedziany blond ( który wbrew pozorom nazwy - blond- wygląda właśnie jak kolor który chce uzyskac) Ja mam w tym monecie ciemno brązowe włosy, chciałabym żeby kolor wyszedł dobrze...próbować samej czy do fryzjera? ![]() Dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi ![]()
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
fantastycznie wygląda na ostatnim zdjeciu ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Radzę i to z całego serca, iść do fryzjera , bo z rudościa nie poradzisz sobie . Każdy rudy wychodzi inaczej u każdego . U dziewczyn gdzie kolor miedzi wychodzi ładnie u mnie wychodzi mahoń ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeśli pierwszy raz będziesz robiła jakieś poważne zabiegi z włosami (rozjaśnianie, kompletna zmiana koloru) to lepiej wybierz fryzjera. Oczywiście jeśli masz jakiegoś kompetentnego i zaufanego. Nastepnym razem już sama będziesz mogła załatwić odrosty. Kolor taki jak z ostatniego zamieszczonego zdjęcia wg mnie u Ciebie będzie wyglądał świetnie. I napewno nie będziesz szarą myszką ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Wybierz ciemniejszy rudy, a będzie pasował
![]() Chyba masz jasną cerę więc będzie ok. Kiedyś też byłam "brązowa", a teraz nie podoba mi się nic innego jak rudy. Także uważaj bo uzależnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-09-12 o 14:38 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Z zaproponowanych przez kaska222 kolorów na zdjęciach, moim skromnym zdaniem zdjęcie 3 odpada. Natomiast najbardziej korzystnym kolorem pasującym do Twojej urody będzie nr 2
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Myśle, że powinnaś spróbować z ciemnorudym, no i tylko u fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
jaka ostateczna decyzja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
dlaczego od razu do fryzjera?
Ja schodziłam z czarnych włosów (farbowane) do rudych (mam teraz jasny rudy) na całej długości, za ramiona) normalnie farbami z drogerii (normalne rude odcienie, nie żadne blondy i utleniacze). Faktycznie, mimo dbania o włoski, są trochę przesuszone, ale bez przesady u fryzjera też takie będą. Jak chcesz iść do fryzjera to tylko zaufanego. Moja mama poszła do fryzjerki, chciała mieć rude włosy. Tymczasem wyszła z brązowymi (z jeszcze ciemniejszymi niż przyszła). Fryzjerka wciskała jej, że to rude :/ No i zapłaciła stówę. Ja akurat bym za takie coś to nie zapłaciła, no ale mama dała się oszukać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie radzę rudości robić samemu , na pierwszy kolor powinnaś udac się do fryzjera, a później jak chcesz kombinuj w domu. Dobrze jest jak fryzjer poda jakiej mieszanki farb uzył. Nie sztuka jest jak fryzjer uzyje gotowej farby z palety , ( taki fryzjer to nie fryzjer), sztuką jest dobrać do włosów odpowiedniej mieszanki farb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja również uważam, że rudy kolor będzie Ci pasował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
w rudym będzie Ci naprawdę ładnie
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() nadal uważacie że będzie mi lepiej w rudych niż w ciemnych? ![]() pozdrawiam Was i dziękuję ! ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Osobiście nie polecam "czerwonych" odcieni rudości. Na kilometr widać, że są sztuczne. To tak jakbyś spytała "ej, dziewczyny, będzie mi pasować szmaragdowa zieleń?". Trudno powiedzieć.... Moim zdaniem w takim kolorze dobrze wygląda jakaś jedna setna promila populacji.
Podobają mi się rude imitujące naturalne. Sądząc po zdjęciach będziesz w nich wyglądać fajnie. Spróbuj. W razie czego pokryjesz sobie ciemniejszą farbą. Ale moim zdaniem będzie super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dokładnie. Jak się nie spodoba i będziesz się źle czuła, to pokryjesz ciemniejszym... tylko ciekawe czy Twoje włosy zniosą tyle farbowania
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Rudy to zawsze dobry pomysł
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.