|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ważne ! Andepin
Czy można kupic andepin bez recepty przez internet ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ważne ! Andepin
andepin jest tylko na receptę!
myślę iż zaraz zamkną ten watek! jeśli mogę zapytać, po co Ci ten lek? to przeciw depresyjny , a jesli masz taki problem - lekarz powinien przepisać mi zostało cos tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Od 2 lat cierpię na bulimie , wydaje mi śię że to pogłębia śię bardziej . Do tego depresja . U lekarza nie byłam i jak dla mnie to cięzko się przełamac i iśc do niego .
Słyszałam że tylko psychiatra może przepiszac recepte . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tak, tylko psychiatra. poza tym: skąd wiesz, że ten lek będzie dla Ciebie odpowiedni? Tabletki to nie cukierki, a możesz sobie nimi jeszcze bardziej zaszkodzić.
Jeżeli boisz się iść sama do lekarza - wybierz się z mamą, tatą, siostrą... Z kimś bliskim. To naprawdę nie jest straszne. I naprawdę - z takich rzeczy sama się nie wyleczysz. Nie bierz jakichś tabletek, które nie wiadomo, jak na Ciebie zadziałają. Do lekarza psychiatry nie musisz też mieć skierowania. Więcej! Nie musisz nawet czekać bóg wie ile na wizytę. Jeżeli naprawdę tak źle się czujesz, że nie dajesz sobie z tym rady, możesz sama (bądź z rodzicami/opiekunami gdy jesteś niepełnoletnia) zgłosić się do każdej poradni zdrowia psychicznego, czy też izby przyjęć szpitala. Nie bój się, nie ma czego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
BAN stały
|
Cytat:
i jest nie prawdą że tylko PSYCHIATRA przepisuje te leki, skąd taka wiadomość? Wszystko zależy od problemu jaki mamy. Cytat:
ot takie pocieszenie Edytowane przez felcik Czas edycji: 2012-10-08 o 14:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.