|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze największe kosmetyczne rozczarowanie?
Tak jak w tytule. Jakie było Wasze największe kosmetyczne rozczarowanie?
W jakich kosmetykach pokładałyście ogromne nadzieje a okazały się zwykłymi bublami?Ja przyznam szczerze, że zawiodłam się na poczwórnych cieniach Chanel - myślałam ,że w końcu natrafię na "cieniową"rewelację ale w praktyce okazały się przeciętnymi cieniami za nieprzeciętną cenę Podobnie mam z kulkami Meteorites klasycznymi Obiecywane przez producenta przepiękne rozświetlenie i ożywienie jest ledwie widoczne
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze największe kosmetyczne rozczarowanie?
Bourjois, potrójne cienie. wydalam na nie 52 złote (u mnie to naprawdę duzo) a okazaly się zupelnie nie takie jak chcialam i teraz w ogole ich nie uzywam, chyba ze maluje kogos innego
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
żel pod prysznic z oliwką Lirene miałam dalej sucha skórę nie było zadnego efektu po tej oliwce i jeszcze krem z avonu naturals miód i mleko tak śmierdział że pózniej smarowałam nim stopy
|
|
#4 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...rsze+kosmetyki Mnie nic nie przybyło A na pocieszenie powiem Ci, że efekt rozświetlenia, który dają Meteoryty jest zwykle lepiej widoczny "z pozycji ogladającego makijaż", niż właścicielki makijażu (nie wiem dlaczego, ale tak się dzieje).
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele... peeling Chanel, bibułki matujące Chanel, żelowa maseczka nawilżająca Lancome (co za paskud!), samoopalacz do twarzy Heleny Rubinstein z drobinkami (podrażnił gębę tak, że skończyło się na wizycie u lekarza i smarowaniu się sterydami), krem pod oczy Biodermy z filtrem, perfumy Christiana Lacroix - muszla - wąchalam je przed laty i miałam zupełnie inne wyobrażenie temat istoty zapachu
maseczka oczyszczająca Daxa w saszetce z glinką (podobno), samoopalacz do nóg z drobinkami Clarinsa (b. ciężko się go aplikuje).Długo by wyliczać
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją intencją nie było powielanie wątku i pytanie o buble, bo tych jest mnóstwo Chodzi mi bardziej, aby wypisywać kosmetyki, w których pokładałyśmy duże nadzieje, na które liczyłyśmy najbardziej, że poprawią stan naszej cery/wygląd a skończyło się to woielkim rozczarowaniem Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałąm o co mi chodzi ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Najbardziej rozczarowały mnie kosmetyki z The Body Shop'u, a w szczególności masełka do ciała i do ust. Cena kosmiczna, a jakoś o wiele gorsza niż naszych rodzimych produktów. Wcale sięw moim przypadku nie wchłaniały, tylko zostawiały tłustą i paradoksalnie wysuszającą powłokę. Miałam ich kilka (prezenty) i nie mogę się do nich przekonać, a i zapachy takie sobie...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie kremy dermiki i to wszystkie. Zawsze taki piękny opis na opakowaniu, obietnice co to one nie robią a dla mnie są okropne. Najpierw używałam dermika spa krem nawilżający i nie nawilżał mi skóry wogóle, była strasznie ściągnięta aż piekła, potem dermika rosarium, zapach piękny ale efekt ten sam co u góry. No i niedawno znowu skusiłam się pięknym opakowaniem i opisem (chociaż wiem że zawsze to był niewypał) i kupiłam dermika noblesse i niestety również okazał się dla mnie okropny
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie zafundowałam Clinical Laser Avonu.... niby oceny takie sobie na KWC, ale zaryzykowałam... używam od trzech tygodni i co - pojawiła się nowiutka naczynkowa mega plamka na środku nosa, przebarwienia jak były tak są - wiem, że walka z nimi trwa miesiącami, ale obok przebarwień - w okolicach oczu pojawiły się okropne zmarchy z przesuszenia - pomimo stosowania maseczki z pod oczy oceanica, kremu dermiki (Bellisa chyba masz rację) i tego cudownego kremu-balsamu na noc z YR.
Może jeszcze za wcześnie żeby ocenić to serum na KWC więc tu mogę przestrzec.... stan mojej cery pogarsza się z dnia na dzień .. |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Seria Avene do cery z trądzikeim-zupełnie zniszczyło mi skórę.To był ogromny wysyp pryszczy.A to przecież taka porządna firma...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
No niestety szampony i odżywki Gliss Kur - dlatego teraż przeszłam na welle profesjonal
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
ja nie znam sie na kosmetykach ale mam pytanie czy facet moze uzywac tych samych kosmetykow co kobieta chodzi mi o wlosy
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim najwiekszym rozczarowaniem byly 3 kroki Clinique dla cery tlustej i tusz Architect L'Oreala
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Mnie najbardziej rozczarował szampon gliss kur z jedwabiem. dostałam po nim takiego łupieżu że o matko !! do tej pory z nim walczę a szmpon wywaliłam na śmietnik
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Podobnie mam z kulkami Meteorites klasycznymi Obiecywane przez producenta przepiękne rozświetlenie i ożywienie jest ledwie widoczne