|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Nike Air Max-do czego nosić?
Dziewczyny może Wy mi doradzicie do czego nosić zaprezentowane na zdjęciu buty
![]() Problem przede wszystkim polega na kolorze w jakim są-nie bardzo wiem z jakimi kolorami je łączyć żeby ładnie wyglądały? Mam też drugi problem-nie noszę ogólnie tego typu obuwia więc może podpowiecie mi również jakie ciuszki i dodatki pasują do takich air maxów? Chciałabym wyglądać w miarę modnie a nie jak dresiara ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nike Air Max-do czego nosić?
Moja propo:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Twój pot, Twój ból, Twoje łzy - ich zazdrość. ![]() Edytowane przez niusiak25 Czas edycji: 2015-01-03 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
po co kupowac buty do których nie ma sie/ nie wie co założyc :/ na siłę żeby byc trendy kupię ---> ninawidzę niewloników mody hahah
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do butów - klasyka - czarne rurki, biały top (gładki lub z jakimś nieprzesadzonym nadrukiem - raczej bym poszła w dziewczęce wzory) i ramoneska/bluza/kardigan co do kolorów - zdecydowanie wszystkie pastelowe powinny spokojnie pasować natomiast żeby nie przesadzić dawałabym jeden większy pastelowy element (bluzka/spodnie/bluza) i zestawiała z bezpiecznymi kolorami (biały/czarny/jasny jeans)
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za propozycje,łatwiej mi będzie dopasować do nich coś ze swojej szafy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=b9a655abaae5a95da59d0a2 183980e5768c86655_6240efc edf252;49576049]Dziewczyny może Wy mi doradzicie do czego nosić zaprezentowane na zdjęciu buty
![]() Problem przede wszystkim polega na kolorze w jakim są-nie bardzo wiem z jakimi kolorami je łączyć żeby ładnie wyglądały? Mam też drugi problem-nie noszę ogólnie tego typu obuwia więc może podpowiecie mi również jakie ciuszki i dodatki pasują do takich air maxów? Chciałabym wyglądać w miarę modnie a nie jak dresiara ![]() ![]() mozesz nosic z czarnymi lub turkusowymi rurkami. Poza tym kup do nich turkusowa apaszke reszta na czarno i zawsze bedzie tworzylo komplet. Chociaz troche za sportowo po miescie. Raczej na rower czy silownie. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
#8 |
Zakorzenienie
|
czarne rurki, biała bluzka, pastelowa apaszka z turkusem, do tego czarna ramoneska i myślę, że ładne
![]()
#9 |
Raczkowanie
|
Dresowa spódnica ołówkowa, sportowa bluza lub top czy T-shirt.
LadyDevil666 jeśli nie chcesz ich nosić - ja je przygarnę ![]()
#10 |
Raczkowanie
|
Co do Air Maxów? Na pewno legginsy, koszula dżinsowa, jakiś fajny sweterek, T-shirty, zwykłe koszulki, nawet kurtka skórzana będzie idealnie pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie do ubrań w sportowym stylu
![]() Np. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.