|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Październik
Witam,
mam na wymianę kilka rzeczy: -Catrice, Photo Finish Liquid Foundation 18h (długotrwały podkład do twarzy) - użyty 3 razy, kolor 03 carmel beige -Eveline, Nail Therapy Professional, 3 w 1 60 - sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz - użyty raz -Max Factor, Creme Puff (Puder w kompakcie 2 w 1)-użyty raz, kolor 13 nouveau beige Uzupełnione: -Golden Rose, Nail Care Line, Quick Dry (Preparat do szybszego wysychania lakieru do paznokci)- użyty raz -My Secret, Quick Dry & Mega Shine (Wysuszacz do lakieru)- użyty raz Może akurat ktoś szuka, kosmetyki kupione we wrześniu. Wymienię na jakiś podkład, albo puder matujący (chociaż niekoniecznie, może coś innego mnie zainteresuje).Ponieważ jestem tu nowa, ja mogę wysłać pierwsza ![]() Edit: mogę zaproponować jeszcze odsypkę purdu bambusowego z BU, oraz pudru matującego z Jadwigi ( do wymianki, albo osobno, jakby ktoś był zainteresowany) Edytowane przez Magdalena425 Czas edycji: 2012-10-07 o 22:20 Powód: dodanie kosmetyków |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październik
hej, cos u mnie za eveline i golden rose?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za -Golden Rose, Nail Care Line, Quick Dry (Preparat do szybszego wysychania lakieru do paznokci)- użyty raz
-My Secret, Quick Dry & Mega Shine (Wysuszacz do lakieru)- użyty raz oraz wysuszacz eveline ?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

(chociaż niekoniecznie, może coś innego mnie zainteresuje).