|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzesień 12' wymienię LL Minut Noir, L'eau En Blanc, Rock Angel! Zapraszam!
NIEAKTUALNE!!!!!!!Witam! Szybko pozbędę się i wymienię chętnie na inne odlewki:
1. Lolita Lempicka Minut Noir, 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach. 2.Lolita Lempicka L'eau En Blanc , 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach. 3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem. 5. Ziaja Oliwka do masażu antycellulitowa z dozownikiem, duża, zużycie max 20% 6.Bijou Brigitte NOWA bransoletka z pudełeczkiem i ozdobnym workiem. Nietrafiony prezent. Mogę także odlać CK In2U z własnego flakonu.. Poszukuję Cacharel Liberte, ale chętnie rozważę każdą propozycję. Pozdrawiam i zapraszam!
Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 Edytowane przez izzie Czas edycji: 2012-12-29 o 16:27 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrzesień 12' wymienię LL Minut Noir, L'eau En Blanc, Rock Angel! Zapraszam!
coś za :
3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem. |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień 12' wymienię LL Minut Noir, L'eau En Blanc, Rock Angel! Zapraszam!
coś u mnie za :
3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem. na stronie drugiej mojego wątku jest dokładka
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Lolita Lempicka L'eau En Blanc , 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach lub jakąś odlewke CK In2U
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Ziaję ?
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Lolita Lempicka Minut Noir, 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach. 2.Lolita Lempicka L'eau En Blanc , 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach.
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Lolita Lempicka Minut Noir, 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach.
2.Lolita Lempicka L'eau En Blanc , 10 ml zakupione na wizażowych rozbiórkach. Coś u mnie?
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za oliwkę Ziai?
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem. - odlewkę 10 ml CK In2U z własnego flakonu?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem.
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 3. Oriflame Rock Angel by Ewa Farna 30 ml, tylko przetestowane z kartonikiem.?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Inglot ma chyba z kilka lat, a te z Golden Rose niecały rok
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.