|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Revlon Colorstay mineral-podróbka??
Cześć dziewczyny,
Mam pewien problem, od jakiegoś czasu używam podkładu mineralnego Revlon. Pierwsze opakowanie kupiłam na allegro (oryginalne), niedawno zamówiłam kolejne i tu pojawia się problem... Czy któraś z Was wie, jak rozpoznać podróbkę? Drugie opakowanie wzbudziło moje podejrzenia głównie tym, że na opakowaniu jest naklejka z nazwą, na dodatek krzywo przyklejona :/ Jeszcze nie używałam, żeby porównać ze starym opakowaniem, ale obawiam się, że kupiłam bubel... Jakby któraś z Was mogła mi pomóc, byłabym wdzięczna :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Revlon Colorstay mineral-podróbka??
a poza opakowaniem czymś się różni ten kosmetyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie wydaje mi się, to dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
opakowania kosmetyków w zależności od serii mogą się czasami troszeczkę różnić, więc jeśli nie widzisz różnicy w jakości, zapachu, konsystencji, trwałości i innych takich to na 99% jest to oryginał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam taki podkład za 29zł revlona i też byłam zdziwiona, że to podróbka, ale porównałyśmy go z oryginałem koleżanki i okazało się, że są identyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się , że możesz skontaktować się z dystrybutorem na Polskę tej marki, on powinien udzielić Ci wyczerpujących informacji na temat.
Myślę , że jeśli nazwa produktu mieści się jedynie na naklejce przyklejonej do opakowania to jest duża szansa na to że jest to podróbka.Co innego jeśli na naklejce są jedynie informację i ostrzeżenia a nazwa jest wydrukowana na opakowaniu. Tak czy owak lepiej to sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Też wydaje mi się to podejrzane... Dodatkowo szukam tego podkładu na stronie revlon.com i go nie ma... Jutro go wypróbuję, zobaczymy czy jest jakaś różnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
i co? odpisali Ci coś? bo zaciekawił mnie bardzo ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.