|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z gg :D
dziewczyny bardzo was przepraszam ale nie mam pojecia gdzie umiescic ten watek
![]() ![]() mam nowe gadu gadu(10 wersja) i nie pokazuje mi wiadomosci od nieznajomych ![]() ![]() weszlam w opcje gg i zaznaczylam "pokazuj linki od nieznajomych" czyli powinno byc dobrze ale problem nie znika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem z gg :D
Nie wiem czy Ci pomoge ALE... Wlacz gg i na dole, na pasku, kliknij na ikonke gg prawym przyciskiem myszy. Pokaze sie okienko i w nim powinnas miec do wyboru czy chcesz dostawac wiadomosci od nieznajomych czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dlatego używam bardzo starego tlena :d nie pomogę ci, to zbyt skomplikowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ej nie!! znalazlam inne sloneczko tam kliknelam i JEEEEEEEEESSSSSTTTTTT!!!! ! tak tak tak !!! dziekuje!! koan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a mozecie mi powiedziec (jak juz jest taki temat zalozony) ..Jak w gg10 opuszcza sie rozmowe konferencyjną ?
albo zapisuje kontakty na serwerze ? Bo mam tylko opcje do pliku :/
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Aby włączyć rozmowę konferencyjną musisz zaznaczyć osoby na liście trzymając wciśnięty ctrl, a potem kliknąć prawy przycisk myszy i z menu wybrać 'konferencja tekstowa'.
A jak importować listę na serwer nie mam pojęcia, też bym się chętnie dowiedziała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam to gg 10 i tak mi zamulało komputer a na dodatek nie funkcjonowało dobrze dlatego zainstalowałam starsze nie te calkiem stare tylko się nazywa NOWE GG , chyba 9 to jest
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() problem w tym, ze została rozpoczęta konferencyjna aby nie wysyłać tej samej wiadomości do każdego po kolei .. No i w starym gg mozna bylo kliknąć 'opuść rozmowe konferencyjną " w nowym gg tego nie ma :/
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-04-17 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
- jesli chcesz wyslac linste kontaktow na serwer klikasz na 'eksport listy kontaktow' i dalej 'na serwer gadu gadu' - jesli chcesz sciagnac z serwera liste to klikasz na import listy kontatow z serwera gadu gadu |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I moze jakoś się da poprzez ukryte opcje czy cos..
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-04-17 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W nowym gg samo eksportuje ![]() Przy okazji - polecam gg tuner, mozna się pozbyć zbędych dodatków i śmiga ![]()
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2010-04-18 o 01:38 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nikaczekolada - przepraszam, niedokładnie przeczytałam
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jeśli już jest taki wątek, to pozwolę sobie się podpiąć.
Używam Tlena w wersji 6.00.3.77 i mam problem z rozmowami z niektórymi numerami - np. jeśli numer GG jest dłuższy niż 17 milionów, to wyświetla mi się komunikat, że nie mogę z tą osobą rozmawiać, bo używam starej wersji. No okej. To rozumiem. Ale co w przypadku, kiedy numer jest krótszy, tj. ma 8 cyfr, ja mogę do tej osoby pisać i ona odbiera moje wiadomości (ta osoba używa nowego GG), a ja nie odbieram jej wiadomości? (Sprawdziłam czy przypadkowo nie zablokowałam tego numeru i czy mam w opcjach zaznaczone, że mogę odbierać od nieznajomych itd. - wszystkie opcje są poprawnie zaznaczone/odznaczone). Spotkałyście się z czymś takim?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpianam sie pod wątek, bo mam problem! Otóż na nowym komputerze zianstalowałam gadu 10. Wszystko niby pięknie, mam całą listę, pokazuja mi sie te dymki, że ktoś jest dostępny.Ale!
W momencie kiedy klikam na "xx przesyła wiadomośc" otwiera mi się puste okienko bez tekstu. Kiedy ja chcę napisac do kogoś to mój tekst jakby w ogóle "nie wychodzi" ode mnie, zostaje tam na dole, gdzie się pisze. Nie wiem czy dobrze podejrzewam, ale moje gadu zachowuje się jakbym się nie zalogowała do niego ![]() Przepraszam, że tak chaotycznie, nie wiedziałam jak mój problem wytłumaczyc ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
To chyba nie jest kwestia tego, że nie jesteś zalogowana, bo inaczej nie pokazywałyby ci się dymki ani komunikaty, że ktoś tam przesyła wiadomość.
Nie mam pojęcia co z tym zrobić, ja używam Tlenu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.