|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sposób na poznanie nowych osób
Co sądzicie o speed datingu?
Mam bardzo fajnego przyjaciela, który jest singlem. W skrócie: jest inteligentny, dobry, poukładany życiowo, ma 36 lat. Praca i tryb życia powodują, że raczej nie poznaje nowych osób. Mieszka w Warszawie i chciałby poznać kogoś na miejscu. Polecacie coś? Co o tym myślicie? Może jakieś imprezy dla singli..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: sposób na poznanie nowych osób
Nikt?
Nic? Nikt nie randkuje w Warszawie? ![]() Proszę, podzielcie się doświadczeniami, bo już sama nie wiem, co mu radzić, a facet jes bardzo fajny i szkoda, żeby się marnował. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Spróbować nie zaszkodzi - ekspresowe randki, imprezy dla singli, wydaje mi się, że obecnie jest organizowanych dużo tego typu imprez z przeznaczeniem dla singli.
Bo poszukiwania w sieci raczej odpadają ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dlaczego uważasz, że randki w sieci odpadają?
Próbowałam go do tego przekonać, ale mam wrażenie, że jakoś średnio to wychodzi. ![]() Proszę, podzielcie się sposobami, dzięki którym poznajecie nowych ludzi. Jeżeli któraś z Was ma doświadczenia w speed dating, super byłoby poczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Polecam, to są bardzo fajne imprezy. Jednak nie należy podchodzić do nich z misją znalezienia drugiej połówki - w myśl zasady im bardziej się starasz, tym bardziej nie wychodzi.
Warto nieco wyluzować i potraktować te spotkania jako trening umiejętności interpersonalnych. Polecam relację z jednego z speed dating: xxx Wyślij kolegę, przede wszystkim niech się dobrze bawi ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-20 o 16:55 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się. On ma właśnie takie podejście -ma fajne życie, nie jest zdesperowany, po prostu byłoby jeszcze lepiej, gdyby mógł się z kimś dzielić szczęściem.
![]() Dzięki za link, podeślę mu. ![]() Może któraś z Was była na takiej imprezie i mogłaby polecić konkretnych organizatorów..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Osobiście polecam RandkujWarszawo.
Ale najważniejsze jest to, żeby organizator pasował Tobie. To znaczy, żeby to, co jest na stronie, pomysły na randki, miejsca itd. podobały się Tobie. Różni organizatorzy mogą to robić bardziej "klubowo", albo bardziej "ekskluzywnie", albo bardziej "na luzie". Poszukaj takiego, który będzie Ci odpowiadał ![]() I nie idź na kompromisy, bo zrazisz się do speed-datingu na zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.