|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)
N I E A K T U A L N E
Witam wszystkich! ![]() Na samym początku chciałabym zaznaczyć, że na Wizażu jestem stosunkowo od niedawna, a to moja pierwsza wymianka (a raczej jej oferta), w związku z czym zrozumiały jest brak zaufania - więc jak najbardziej mogę wysłać kosmetyki jako pierwsza osobie, która ma pozytywne opinie ![]() Na prośbę mogę wysłać zdjęcia (oprócz tego postaram się niedługo wstawić je tutaj) - dodam też zawsze karteczkę z napisem "Wymiana u StarsBeachSunshineAndHe", aby nie było wątpliwości, co do autentyczności. Jeśli mój, lub Twój przedmiot jest wart więcej, niż jeden ode mnie / Ciebie, możemy wymienić się dwa za jeden / odwrotnie. Wszędzie zachowana higiena, opakowania są w stanie idealnym, w razie czego odpowiem też na pytania. Kosmetyki, które mam na wymianę: * Tonik oczyszczający Stay Clear Nivea Visage Pure Effect (nowy, nigdy nieużywany) * Fluid antybakteryjny Under Twenty Anti!Acne kolor 04 beżowy (otworzony, użyty raz w minimalnej ilości w celu sprawdzenia odcienia) * Lakier pękający INGLOT, kolor czerwony 212, buteleczka 15 ml (używany, zużyte około 1/7, konsystencja jak przy zakupie) * Lakier DaVinci Vollare - nie znalazłam numerku - kolor ciemny chaber / indygo z satynowo-metalicznym wykończeniem, buteleczka 10 ml (używany, lakieru zostało ok 3/4, konsystenja jak przy zakupie) * Cień do powiek Yves Rocher Luminelle - kolor Kropla Rosy, numer produktu 75326 (nigdy nie używany, z gąbeczką zabezpieczającą w środku, opakowanie w białej tekturce) * Pomadka nawilżająca / odżywcza LIP SMACKER - Vanilla Coca-Cola, opakowanie 4 g (użyta tylko raz, choć nawet tego nie widać, bo ubyło jej może 1%, wszystko z nią w porządku - opakowanie niezniszczone, nie jest złamana itp) * Podwójny cień do powiek Miss Sporty Studio Colour Due Eye Shadow, kolor 204 babe (nigdy nie używany, opakowanie nie zniszczone, maleńka wada to zerwana 1/6 naklejki z opisem, numerem, producentem itp na spodzie) *Błyszczyk do ust w tubce Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Mandarynka, Edycja Limitowana, tubka 10 ml (tubka 10 ml, użyty 2, może 3 razy, lecz bez obaw - z tubki nakładałam go na pędzelek, ponieważ nie lubię błyszczyków w tubkach, więc zachowana pełna higiena) * Miniaturkowy szampon nadający blask Nivea Diamond Gloss, buteleczka 50 ml (nigdy nie używany, otworzony jedynie w celu sprawdzenia zapachu) Czego szukam ? Kosmetyki: * Lakierów do paznokci w kolorach Nude * Pomadki nawilżającej Nivea Vitamin Shake / Fruity Shake * Wcierka Jantar * Odżywka b/s Joanna Naturia miód i cytryna * Kosmetyki do zabezpieczania końcówek włosów Inne: * Biżuteria - pierścionki, naszyjniki typu łańcuszek+wisiorek, bransoletki (mogą być nawet takie z gazet, byle tylko nie silikonowe, czy gumowe ![]() + Jestem otwarta na propozycje - napiszcie, co możecie dać w zamian, a ja odpowiem, czy taka wymiana mi odpowiada, po czym ustalimy szczegóły. Jeśli ktokolwiek jest czymkolwiek z listy zainteresowany, proszę, niech napisze to w poście w tym wątku. (Napiszcie też, jak się z Wami komunikować - odpisać na PW, tutaj, czy w Waszym wątku) Jeśli coś robię źle, proszę - zwróćcie mi uwagę, ale nie denerwujcie się - poprawię się, dopiero zaczynam ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2013-04-21 o 20:43 Powód: nieaktualna wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)
*Błyszczyk do ust w tubce Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Mandarynka, Edycja Limitowana, tubka 10 ml
(tubka 10 ml, użyty 2, może 3 razy, lecz bez obaw - z tubki nakładałam go na pędzelek, ponieważ nie lubię błyszczyków w tubkach, więc zachowana pełna higiena) * Miniaturkowy szampon nadający blask Nivea Diamond Gloss, buteleczka 50 ml (nigdy nie używany, otworzony jedynie w celu sprawdzenia zapachu) znajdziesz cos???
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)
cos u mnie za
akier pękający INGLOT, kolor czerwony 212, buteleczka 15 ml (używany, zużyte około 1/7, konsystencja jak przy zakupie) * Lakier DaVinci Vollare - nie znalazłam numerku - kolor ciemny chaber / indygo z satynowo-metalicznym wykończeniem, buteleczka 10 ml (używany, lakieru zostało ok 3/4, konsystenja jak przy zakupie) * Cień do powiek Yves Rocher Luminelle - kolor Kropla Rosy, numer produktu 75326 (nigdy nie używany, z gąbeczką zabezpieczającą w środku, opakowanie w białej tekturce) mam jakies bransoletki poza wątkiem
![]() |
![]() |
#4 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() wszystko w wątkach, tylko adresy wymieniaj przez PW - będziesz miała większą pewność, że nie zostaniesz oszukana. Pozdrawiam i udanych wymian życzę ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za * Tonik oczyszczający Stay Clear Nivea Visage Pure Effect
(nowy, nigdy nieużywany) , lip smacker i lakiery ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie mam kiedy zrobic zdjec, przepraszam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.