Wymienię Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 00:08   #1
StarsBeachSunriseAndHe
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)

N I E A K T U A L N E

Witam wszystkich!

Na samym początku chciałabym zaznaczyć, że na Wizażu jestem stosunkowo od niedawna, a to moja pierwsza wymianka (a raczej jej oferta), w związku z czym zrozumiały jest brak zaufania - więc jak najbardziej mogę wysłać kosmetyki jako pierwsza osobie, która ma pozytywne opinie

Na prośbę mogę wysłać zdjęcia (oprócz tego postaram się niedługo wstawić je tutaj) - dodam też zawsze karteczkę z napisem "Wymiana u StarsBeachSunshineAndHe", aby nie było wątpliwości, co do autentyczności.

Jeśli mój, lub Twój przedmiot jest wart więcej, niż jeden ode mnie / Ciebie, możemy wymienić się dwa za jeden / odwrotnie.

Wszędzie zachowana higiena, opakowania są w stanie idealnym, w razie czego odpowiem też na pytania.

Kosmetyki, które mam na wymianę:

* Tonik oczyszczający Stay Clear Nivea Visage Pure Effect
(nowy, nigdy nieużywany)
* Fluid antybakteryjny Under Twenty Anti!Acne kolor 04 beżowy
(otworzony, użyty raz w minimalnej ilości w celu sprawdzenia odcienia)
* Lakier pękający INGLOT, kolor czerwony 212, buteleczka 15 ml
(używany, zużyte około 1/7, konsystencja jak przy zakupie)
* Lakier DaVinci Vollare - nie znalazłam numerku - kolor ciemny chaber / indygo z satynowo-metalicznym wykończeniem, buteleczka 10 ml
(używany, lakieru zostało ok 3/4, konsystenja jak przy zakupie)
* Cień do powiek Yves Rocher Luminelle - kolor Kropla Rosy, numer produktu 75326
(nigdy nie używany, z gąbeczką zabezpieczającą w środku, opakowanie w białej tekturce)
* Pomadka nawilżająca / odżywcza LIP SMACKER - Vanilla Coca-Cola, opakowanie 4 g
(użyta tylko raz, choć nawet tego nie widać, bo ubyło jej może 1%, wszystko z nią w porządku - opakowanie niezniszczone, nie jest złamana itp)
* Podwójny cień do powiek Miss Sporty Studio Colour Due Eye Shadow, kolor 204 babe
(nigdy nie używany, opakowanie nie zniszczone, maleńka wada to zerwana 1/6 naklejki z opisem, numerem, producentem itp na spodzie)
*Błyszczyk do ust w tubce Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Mandarynka, Edycja Limitowana, tubka 10 ml
(tubka 10 ml, użyty 2, może 3 razy, lecz bez obaw - z tubki nakładałam go na pędzelek, ponieważ nie lubię błyszczyków w tubkach, więc zachowana pełna higiena)
* Miniaturkowy szampon nadający blask Nivea Diamond Gloss, buteleczka 50 ml
(nigdy nie używany, otworzony jedynie w celu sprawdzenia zapachu)

Czego szukam ?
Kosmetyki:
* Lakierów do paznokci w kolorach Nude
* Pomadki nawilżającej Nivea Vitamin Shake / Fruity Shake
* Wcierka Jantar
* Odżywka b/s Joanna Naturia miód i cytryna
* Kosmetyki do zabezpieczania końcówek włosów
Inne:
* Biżuteria - pierścionki, naszyjniki typu łańcuszek+wisiorek, bransoletki (mogą być nawet takie z gazet, byle tylko nie silikonowe, czy gumowe )
+ Jestem otwarta na propozycje - napiszcie, co możecie dać w zamian, a ja odpowiem, czy taka wymiana mi odpowiada, po czym ustalimy szczegóły.

Jeśli ktokolwiek jest czymkolwiek z listy zainteresowany, proszę, niech napisze to w poście w tym wątku. (Napiszcie też, jak się z Wami komunikować - odpisać na PW, tutaj, czy w Waszym wątku)

Jeśli coś robię źle, proszę - zwróćcie mi uwagę, ale nie denerwujcie się - poprawię się, dopiero zaczynam

Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych...

Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe
Czas edycji: 2013-04-21 o 20:43 Powód: nieaktualna wymianka
StarsBeachSunriseAndHe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 12:26   #2
Latiha
Zakorzenienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)

*Błyszczyk do ust w tubce Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Mandarynka, Edycja Limitowana, tubka 10 ml
(tubka 10 ml, użyty 2, może 3 razy, lecz bez obaw - z tubki nakładałam go na pędzelek, ponieważ nie lubię błyszczyków w tubkach, więc zachowana pełna higiena)
* Miniaturkowy szampon nadający blask Nivea Diamond Gloss, buteleczka 50 ml
(nigdy nie używany, otworzony jedynie w celu sprawdzenia zapachu)

znajdziesz cos???

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 12:33   #3
zwariowany świat makijażu
Zakorzenienie

Avatar zwariowany świat makijażu

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Różnorakie kosmetyki na wymianę (Lip Smacker, Miss Sporty, Yves Rocher i inne)

cos u mnie za
akier pękający INGLOT, kolor czerwony 212, buteleczka 15 ml
(używany, zużyte około 1/7, konsystencja jak przy zakupie)
* Lakier DaVinci Vollare - nie znalazłam numerku - kolor ciemny chaber / indygo z satynowo-metalicznym wykończeniem, buteleczka 10 ml
(używany, lakieru zostało ok 3/4, konsystenja jak przy zakupie)
* Cień do powiek Yves Rocher Luminelle - kolor Kropla Rosy, numer produktu 75326
(nigdy nie używany, z gąbeczką zabezpieczającą w środku, opakowanie w białej tekturce)

mam jakies bransoletki poza wątkiem

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44930906

odpisz u mnie

zwariowany świat makijażu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 12:46   #4
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez StarsBeachSunriseAndHe Pokaż wiadomość
(Napiszcie też, jak się z Wami komunikować - odpisać na PW, tutaj, czy w Waszym wątku)

Jeśli coś robię źle, proszę - zwróćcie mi uwagę, ale nie denerwujcie się - poprawię się, dopiero zaczynam
nie dogaduj wymian przez PW
wszystko w wątkach, tylko adresy wymieniaj przez PW - będziesz miała większą pewność, że nie zostaniesz oszukana.

Pozdrawiam i udanych wymian życzę
Stary 2012-10-24, 17:10   #5
lilkana
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

coś za * Tonik oczyszczający Stay Clear Nivea Visage Pure Effect
(nowy, nigdy nieużywany) , lip smacker i lakiery ?

lilkana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-26, 07:27   #6
Lethe69
Wtajemniczenie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

nic nie widzę dla siebie, dziękuję
Lethe69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 13:25   #7
Zakorzenienie

Avatar zwariowany świat makijażu

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.

nie mam kiedy zrobic zdjec, przepraszam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44930906

odpisz u mnie

zwariowany świat makijażu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości